Bilgisayarında sağlam virüs var.Windowsu güvenli modda açıp yedekleri alıp format atınız.Ayrıca usb belleğinizide mümkünse yeniden biçimlendiriniz.Bana kalsa kurtarırımda çok uzun iş saatlerce. Ancak formatı yiyecek harhalükülade.Usb lerdeki virüslere çok dikkat etmeli.
quote:
Orijinalden alıntı: Penryn
Bilgisayarında sağlam virüs var.Windowsu güvenli modda açıp yedekleri alıp format atınız.Ayrıca usb belleğinizide mümkünse yeniden biçimlendiriniz.Bana kalsa kurtarırımda çok uzun iş saatlerce. Ancak formatı yiyecek harhalükülade.Usb lerdeki virüslere çok dikkat etmeli.
Arkadaşında dediği gibi çok sağlam bir vürüs var bilgisayarınızda format atmanızı öneririm
Başka bir yönetici hesabı açıp oradan girmeyi dene olmazsa virüs taraması yap ya da format at.
çok teşekkürler..güvenli modda açıp yedekleyeyim.ozmn cd'ye felan virüs bulaşmaz degilmi? arkadaşlar bu öyle bir virüski bilgisayarın içinde programlara yayılıyor.geri yükleme yapacaktım.3ay önce girmis virüs x@.
@zgr661996
Güvenli modda yedeklerinizi alabilirsiniz.Ama dikkatli olun dosyalara girerken iyice bakın.
arkadaş öyle bi vürüski flaşa bişi atınca ona da bulasıyo.yanlız ben gizli dosyaları göremiyorum.ayarlardan yapıyorum ancak izin vermiyo virus abim:D bunun bi prog felan var mı
quote:
Orijinalden alıntı: zgr661996
arkadaş öyle bi vürüski flaşa bişi atınca ona da bulasıyo.yanlız ben gizli dosyaları göremiyorum.ayarlardan yapıyorum ancak izin vermiyo virus abim:D bunun bi prog felan var mı
Combofix
link felan verebilir misin.
combofix için buraya tıklayın. ben bu tür virüslerle karşılaştığım zaman güvenli modda çalıştıramamıştım bilgisayarı. umarım sizde de öyle olmaz.
Combofix bilgisayarı yeni yeni öğrenirken sağlam bilgisayara bana format attırmıştı. Fazla bilginiz yok ise bulaşmayın. Bilgileriniz de çok önemli değilse onlarıda boşuna yedeklemeyin dosyalara virüs bulaşma ihtimali yüksek. Bir dahakine umarım dosya indirirken daha seçici ve dikkatli davranırsınız.
sagol.yinede yedeklemeyı deneyım virüs amca sagolsun bi güvenli modu acık bırakmısxD
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme