Şimdi Ara

Vista Görev Yöneticisi açamıyorum Regedit denedim:( yardim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İŞLETİM SİSTEMİM: WİNDOWS VİSTA

SAG TUSA BASDIGIMDA GÖREV YÖNETICISI SÖNUK GÖZUKUYOR:YANI GRİ GÖZUKUYOR.ctrl+alt+delete yaptigimda da orada hiç gözukmuyor

ÇALIŞTIRA regedit YAZDIM OZMANDA

''KAYIT DÜZENLEME, YÖNETİCİNİZ TARAFINDAN DEVRE DIŞI BIRAKILMIŞ'' DIYO

önceden böle bişi gelmezdi şimdide:

BIDE FLASH BELLEGI TAKINCA CWTRAY.EXE - DİSK YOK

DİYE BİŞİ GELİYO

GÖZ GÖRE GÖRE BİLGİSAYARIM ERİYOR:((

Vista Görev Yöneticisi açamıyorum Regedit denedim:( yardim :(

• yardım edebilecek yok mu
  • Bilgisayarında sağlam virüs var.Windowsu güvenli modda açıp yedekleri alıp format atınız.Ayrıca usb belleğinizide mümkünse yeniden biçimlendiriniz.Bana kalsa kurtarırımda çok uzun iş saatlerce.
    Ancak formatı yiyecek harhalükülade.Usb lerdeki virüslere çok dikkat etmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

Bilgisayarında sağlam virüs var.Windowsu güvenli modda açıp yedekleri alıp format atınız.Ayrıca usb belleğinizide mümkünse yeniden biçimlendiriniz.Bana kalsa kurtarırımda çok uzun iş saatlerce.
    Ancak formatı yiyecek harhalükülade.Usb lerdeki virüslere çok dikkat etmeli.

Arkadaşında dediği gibi çok sağlam bir vürüs var bilgisayarınızda format atmanızı öneririm
  • Başka bir yönetici hesabı açıp oradan girmeyi dene olmazsa virüs taraması yap ya da format at.
  • çok teşekkürler..güvenli modda açıp yedekleyeyim.ozmn cd'ye felan virüs bulaşmaz degilmi?
    arkadaşlar bu öyle bir virüski bilgisayarın içinde programlara yayılıyor.geri yükleme yapacaktım.3ay önce girmis virüs x@.
  • @zgr661996

Güvenli modda yedeklerinizi alabilirsiniz.Ama dikkatli olun dosyalara girerken iyice bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş öyle bi vürüski flaşa bişi atınca ona da bulasıyo.yanlız ben gizli dosyaları göremiyorum.ayarlardan yapıyorum ancak izin vermiyo virus abim:D bunun bi prog felan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgr661996

arkadaş öyle bi vürüski flaşa bişi atınca ona da bulasıyo.yanlız ben gizli dosyaları göremiyorum.ayarlardan yapıyorum ancak izin vermiyo virus abim:D bunun bi prog felan var mı

Combofix
  • link felan verebilir misin.
  • combofix için buraya tıklayın. ben bu tür virüslerle karşılaştığım zaman güvenli modda çalıştıramamıştım bilgisayarı. umarım sizde de öyle olmaz.
  • Combofix bilgisayarı yeni yeni öğrenirken sağlam bilgisayara bana format attırmıştı.
    Fazla bilginiz yok ise bulaşmayın.
    Bilgileriniz de çok önemli değilse onlarıda boşuna yedeklemeyin dosyalara virüs bulaşma ihtimali yüksek.
    Bir dahakine umarım dosya indirirken daha seçici ve dikkatli davranırsınız.
  • sagol.yinede yedeklemeyı deneyım virüs amca sagolsun bi güvenli modu acık bırakmısxD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.