Şimdi Ara

vista güncelleme hatası 0x80096001

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür.
    Bir süredir orjinal vistam güncelleme yapmıyor. sağ alttaki kutucukta windows güncellemeleri denetleyemiyor diyor.
    windows update den yeniden dene dediğimde windows yeni güncelleştirmeleri arayamadı diye bir hata veriyor Kodu da 0x80096001.
    Nette ne kadar aradıysam çözüm bulamadım. Microsoft fix it de çözüm olmadı.
    Yardımcı olabilecek var mı bu güncelleme işi nasıl düzelir?

• yeni bir kullanıcı hesabı açarak updateleri yapmayı dener misiniz?
  • Yeni bir kullanıcı hesabını nasıl açacağım?
  • denetim masası kullanıcı hesaplarına girin.Başka bir hesabı yönetin'e basın.Açılan sayfada altta yeni kullanıcı oluştur olması lazım..Oradan tam yetkili yeni bir hesap oluşturun. O hesapla oturum açıp updateleri yapmayı deneyin.
  • Eve denedim ve yeni bir hesap oluşturdum. BU hesaba geçtim ancak yine aynı hatayı verdi ve bu hesap üzerinden de güncelleştirmeleri yapmadı.
  • http://go.microsoft.com/?linkid=9748992

bu yazılımı çalıştırıp adımları takip ederek gerekenleri yapın..belki çözüm olabilir.
    denemekte fayda var.
  • format cd sinde sorun olabilir. farklı bir cd ile dene hala aynı hatayı veriyorsa hardiski biçimlendir öyle dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DirectX Error / HATASI !
    3 ay önce açıldı
    Bios Recovery Requested Hatası
    10 yıl önce açıldı
    Windows Bulamıyor Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://go.microsoft.com/?linkid=9748992

bu yazılımı çalıştırıp adımları takip ederek gerekenleri yapın..belki çözüm olabilir.
    denemekte fayda var.

İNDİRDİM ÇALIŞTIRDIM YENİDEN BAŞLATTIM AMA BU DA ÇÖZÜM OLMADI. NASIL ÇÖZECEĞİM BEN BU İŞİ.
  • bilgisayarda virüs programı var mı?güncel bir av ile taratmanızı öneriririm.
    Microsoft security essentials, nod32, kaspersky üçlüsünden birisi olabilir.
  • var Microsoft security essentials ve nod32 var taratıyım bakiim. Sonucu yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmuk

var Microsoft security essentials ve nod32 var taratıyım bakiim. Sonucu yazarım.

Ama aynı anda ikisinin de olması sistemde sıkıntı yaratır??Nod32 ya da mse'den birisini kaldırın sistemden..
  • tarama an itibariyle bitti herhangi bir tehdit yok.
  • bu hata nasıl giderilir güncelleme yapamıyorum yardım edecek kimse yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.