Şimdi Ara

Vista Güncelleştirme hatası kod 80070020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar değerli paylaşımların için özellikle teşekkürler,
    Ben vista home premium kullanıyorum ve güncelleştirmeleri yüklemek istediğim zaman hata kodu olarak 80070020 çıkıyor ve güncelleme yapmıyor.Bu sorun önceden yoktu biryerleri kurcaladım ondan sonra oldu.Ama kurcalamadan da öğrenilmiyoki bu meret.
    Birçok yabancı sitede bu hata kodu ile ilgili isteklerde ve çözümlerde bulunulmuş ama türkçe çözüm hiçbir yerde yok.Bu konuda yardımınızı bekliyorum.saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVAŞ-TR -- 28 Mayıs 2007; 15:17:17 >

• yoğun desteğiniz! için teşekkürler....
  • Arkadaşım çalıştıra services.msc yaz windows uptade aç enabled yap ve başlat servisi. O zaman update yapar şu an o servis devre dışı anlayacan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid -- 29 Mayıs 2007; 13:36:36 >
  • Teşekkürler ama yanlış,dediğine baktım yani hizmetlerde windows update açık ve otomotik tanımlı.Sorun başka birşey olmalı.Birde türkçe vistada
    enabled disabled olmaz.Başladı ve otomatik yada elle diye yazar...ok?
  • Çalıştır>Aramaya başla>msconfig üzerine sağ tıkla yönetici olarak çalıştır. Karşına gelen pencereden Hizmetler sekmesinden Tüm microsoft hizmetlerini gizle seçeneğine tik koy ve geri kalan tüm hizmetleri devredışı bırak daha sonrasında başlangıç sekmesinden tümünü deveredışı bırak diyerek başlangıçta çalışan hizmetleri ve programları devredışı bırakarak test et sorun yine aynı ise 56k ile nete bağlanarak update etmeyi dene
  • Muhtemelen bitdefender kullanıyorsun, "real time protection" sekmesindeki onayı kaldır. güncellemeden sonra tekrar açarsın.
  • abi adam sana yardım etmeye çalışmış sen trde enable disable olmaz diye laf yetiştiriyosun!!tamam evet olmaz trde enable fln ama adam yardım etmeye çalışmış sana, ayıp bence yaptığın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: liamthebloody

Muhtemelen bitdefender kullanıyorsun, "real time protection" sekmesindeki onayı kaldır. güncellemeden sonra tekrar açarsın.

Teşekkürler arkadaşım çözüm gayet basitmiş.Komple kaldırmıştım oysaki bitdefender ı ama yine olmamıştı.Şimdi oldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.