Şimdi Ara

Vista hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce Acer marka bir diz üstü bilgisayar aldım. İçinde Windows Vista Home Premium yüklü. Bilgisayarın yanında herhangi bir dvd falan vermediler. Bilgisayarın içinde Recovery diye bir kısımda yok. Bilgisayara format atıp XP kurmak istiyorum. Acaba normal eski biligisayarda olduğu gibi XP cdsini takıp XP kurabilirmiyim yoksa bilgisayarın bilmediğim bir bölümünde recovery varmıdır?Yardımcı olursanız sevinirim.

• forumda cevap var
  • @maniactolga kardeş seninle adaş sayılırız

sen bu Lancelot_Real denilen m.krobun kabahatine bakma. kim ne sorsa hep aynı cevabı veriyo. forumda var, google'dan ara, yok eb.min şeyi gibi

her forumda bunun gibi p.slikler vardır. yardımcı olmak yerine saçma sapan konuşup diğer arkadaşlarında yardımcı olmasına engel oluyolar.

forumda nereye baksam bu p.sliğin bu çeşit cevaplarını görüyorumda oyüzden artık dayanamayıp bi yorum yapıyım dedim. Lancelot_Real anladın sen onu

Bu arada senin sorunun cevabını bilmiyorum kusura bakma.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

forumda cevap var

arkadasım nerde var goster ispatlada bizde inanalım
  • Hdd nin içinde gizli bir bölüm var recovery e ait. acerin programı ile 3 dvd çekip recoveryi yedeğe alabiliyorsun, tavsiyem bu işlemi yap yoksa orijinal vistanı kaybedersin. xp kurduktan sonra tekrar vistaya dönmeyi düşünürsen nasıl yüklersin o dvdleri bilmiyorum. Xp yide normal takıp kurabilirsin sanırım o konuyu biraz araştır forumda vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lost hakkında bir soru ...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.