Şimdi Ara

Vista hemen şişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Vista 64 bit kullanıyorum. benim sorunum işlem yaptıkça yada program kurdukça C sürücü gereğinden fazla çok kısa sürede hemen doluyor. vistayı baştan kurayım dedim. Çıplak halde vista daha ilk başta 10Gb oldu. üzerine programlar kurdukça çok abartılı bir şekilde şişmeye başladı mesala Ofisin sadece word ve exel ini kurdum. aniden 4 GB birden fazlalaştı. sonra üzerine
    - Adobe Photoshop CS4
    - K-Lite Codec Pack
    - Kaspersky Lab
    - Samsung yazıcı
    - Microsoft Office
    - WinRAR
    - PhotoScape
    sadece bunları kurdum 10 Gb olan C sürücüsündeki kullanılan alan 61Gb oldu. Hem vistanın aynı zamanda . Diskeeper 2010 pro disk birleştirme programıyla C sürücüsündeki dosyaları birleşterdim bu sefer <C > de kullanılan alan daha da arttı . Acaba nerede yanlış yapıyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz.

Vista hemen şişiyor

• Selam,

http://forum.donanimhaber.com/m_22420198/tm.htm linkteki yanıtı bir inceleyin isterseniz.
    Geri yükleme noktalarının bu kadar şişirdiği söylenmiş. Bir denemekte yarar var bence.

Ayrıca CCleaner (http://www.piriform.com/ccleaner/download ) programını indirip bir temizlik yapmanızı öneririm.
    Temp, Temprory Files vs. bayağı dolmuş da olabilir.

Selamlar

quote:

Orijinalden alıntı: laruz

Arkadaşlar ben Vista 64 bit kullanıyorum. benim sorunum işlem yaptıkça yada program kurdukça C sürücü gereğinden fazla çok kısa sürede hemen doluyor. vistayı baştan kurayım dedim. Çıplak halde vista daha ilk başta 10Gb oldu. üzerine programlar kurdukça çok abartılı bir şekilde şişmeye başladı mesala Ofisin sadece word ve exel ini kurdum. aniden 4 GB birden fazlalaştı. sonra üzerine
    - Adobe Photoshop CS4
    - K-Lite Codec Pack
    - Kaspersky Lab
    - Samsung yazıcı
    - Microsoft Office
    - WinRAR
    - PhotoScape
    sadece bunları kurdum 10 Gb olan C sürücüsündeki kullanılan alan 61Gb oldu. Hem vistanın aynı zamanda . Diskeeper 2010 pro disk birleştirme programıyla C sürücüsündeki dosyaları birleşterdim bu sefer <C > de kullanılan alan daha da arttı . Acaba nerede yanlış yapıyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qube26 -- 25 Mayıs 2010; 11:28:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.