ben kaspersky internet security 7 kullanıyorum. gerçekten çok başarılı. bilgisayarı kasmıyor ve virüsler bulaşmadan durduruyor. hiçbir uyumluluk sorunu da yok.
nod32
bence boyle bir soru sorma forum birbirine girer herkez birbirine en iyi antiyi kullandıgını ispat etmeye çalışır
ama ben avast kullanıyorum 512 mb ram var kasmıyo benim pc yi bu arada xp degil vistayı kasmıyo bu halde kaspersky kasabilir ama dayanabilirsen bu duruma guzeldir oda
ben bitdefender diyeceğim ama sistemi felaket kasıyor. Ama güvenliği süphe bırakmıyor. Onun yüzünden nod32yi bıraktım, şimdi de panda kullanıyom
quote:
Orjinalden alıntı: can-selcik
bence kaspersky antivirüs 7,
ben kaspersky internet security 7 kullanıyorum. gerçekten çok başarılı. bilgisayarı kasmıyor ve virüsler bulaşmadan durduruyor. hiçbir uyumluluk sorunu da yok.
kesinlikle hem oturum acıldıgında beklemiyorsun hemde cok kullanıslı
symantec corporate kullanıyom ben. kaspersky de iyidir. ama avast ve nod32 update leri yapıldığı halde bazı virüslerle kardeş kardeş geçiniyorlar.
Kaspeeeeeeeerrrrrrrrrr 7 tabi ki.. 1 numara
nod32 ama senin ugras alanların neler oyun- internet ona göe kendine en uygun proyu bul
quote:
Orjinalden alıntı: @FÜVV
nod32
nod32 ye sisteminizi nasıl emanet edebiliyosunuz hayret ediyorum heleki vista için
kis7 int security 1 numara nod32 düşük kullanıcılara hitap eder sistem olarak ve kis7 nod32 den çok daha başarılı her ikisinide test ettim ve kis7 açık ara fark attı
en iyisi kaspersky programları bence
quote:
Orjinalden alıntı: mami23
quote:
Orjinalden alıntı: @FÜVV
nod32
nod32 ye sisteminizi nasıl emanet edebiliyosunuz hayret ediyorum heleki vista için
kis7 int security 1 numara nod32 düşük kullanıcılara hitap eder sistem olarak ve kis7 nod32 den çok daha başarılı her ikisinide test ettim ve kis7 açık ara fark attı
Arkadaşlar "kis7 int security" dediğiniz şey "Kaspersky İnternet Security 7" nin kısaltması mı oluyor? Cahilliğimi mazur görün lütfen...
Vista'ya KIS7 yükledim güncelleme yaparken %22'ye geldiğinde internet bağlantısını bozuyo.. İnternet bağlantısı olmadığı için de update yapamıyo ve kalıyo. Sorun ne olabilir. KIS6'yı deneyeyim dedim ama o da %20 de aynı şeyi yaptı.
Gerek yok ki. Vista'yı satın aldığınızda zaten Windows Defender programı Vista'ya yüklenmiş olacaktır.
Ama siz diyosunuz ki ben başka birşey istiyorum; Kaskersky İnternet Securitiy + Antivirüs
avira tavsiye ederim sistemi kasmıyor ve vista ile uyum sorunu yok
arkadaşlar bu kis7 yi nerden bulabiliriz,ben şu an 6 ' sını kullanıyorum.gerek varmı acaba 7 ye bende vista kullanıyorumda o yüzden sorim dedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme