Şimdi Ara

Vista rundll32 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda vista home premium işletim sistemi yüklü ve yaklaşık 5 aydır kullanıyorum.Son 3-5 gündür "Windows ana bilgisayar işlemi (rundll32) çalışmayı durdurdu" diye hata veriyor ardından DCOM veya TAK ÇALIŞTIR cihaz hatası verip kendi kendine reset atıyor. msconfig'de bu rundll32 "Microsoft Windows İşletim Sistemi" diye başlangıç öğesi olarak görünüyor. Bu bi virüsden kaynaklanıyor olabilir mi? Format atmak dışında bana önerebileceğiniz bir çözüm olursa sevinirim?

• Aynısı bende de olmaya başladı yardım edin lütfen çözüm yolları nelerdir?
  • aynı sorun bende de var arkdslar

http://forum.donanimhaber.com/m_20494419/tm.htm
  • aynı sorun bendede var ama bende reset atmıyor sadece hatayı verıyor bazen pes pese aynı seyı tekrarlıyo kısacası sapıtıyo makina bu konuda bılgısı olan yokmu arkadaslar
  • hatayı ayrıntılı bir sekilde buraya koyarsanız o sekilde yardımcı olmaya calisim ayrıntılarını sorun raporlarında bulabilirsiniz
  • Arkadaşlar fazla bilgim yok ama Şöyle yardımcı olmaya çalışayım. Şimdi Msn den bir yazı gelmiştir belki hepinize "Bu videodaki senmisin" VS gibi şeyler. Bu banada geldi açmadım ne olduğunu bildiğim için. Ancak arkadaşında başı derde girdi bende o gelen adresi aldım ve interetten girdim. sonra birşeyler oldu Flash yükleniyor falan dedi. Ardından sürekli garip bir siteye girmeye çalıştı. Sonra C nin içindeki System32 dosyasında bulunan Rundll32 dosyasına ulaşmak için girdiğimde PC kapandı. Her seferinde buraya girmeye çalıştığımda PC kapandı ve hep dediğim o site kayıtlı kaldı. Bundan ne yaptıysam kurtulamadım. Hatta güvenli modddan açtım girdim sildim bu defarde bir ton hata çıktı. Bunlardan dolayı format attım. Sizde bir girin C/windows/system32 ama Pc kapanacaktır aynı sorun varsa. Yoksa başka birşeyde olabilir. Formatla çözdüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.