Şimdi Ara

vista sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar toshiba a200-1ah visatalı bilgisayaraıma yuklemek için nfs carbone(7cd)aldım.1.cd yi calıştırıyorum(anladığım kadarıyla 1.cd deki dosya kurulam yardım için)sonra 2.cd yi istiyor.2.yi takıyorum birkaç dakika sonra "read error" yazıyor.cdleri aldığım yere geri götürdüm.adam taktı bilgisayara takır takkır kurdu.bende winrar kurulu değilse olmayacağını söyledi.winrar ı kurup tekrar denediim yine aynı hatayı veriyor.vistadan dolayı bu oyunu kuramıyor olabilrmiyim arkadaşlar.teşekkürler

• slm
    2.cddeki dosyaları bilgissyarınızda bir klasöre kopyalamayı denermisiniz belki cdromunuz cd yi okuyamıyordur
    kolay gelsin
  • denededim 2 3 4. cd leri bilgisayara kopyalayamıyorum.ama 1.cd yi kopyalayabiliyorum
  • slm
    kopyalamadığınıza göre cdromunuz okuyamıyor ve read error veriyor
    imkanınız varsa başka bir pc de (oyunu aldığınız yer dışında) bir yerde kopyalamayı deneyin veya kendi bilgisayarınıza başka bir cdrom takarak kopyalamayı deneyin
    kolay gelsin
  • hocam öyle bir sorun olduğunu sanmıyorum.bilgisayara 3-4 gün önce aldım ve office falan yukledim dvd den film izledim.ayrıca 1.cd yi bilgisayara kopyalayabildim.vistadan dolayı bole bir sorun olmaz diyosunuz oylemi
  • slm
    şundan dolayı böyle diyorum cd'yi kopyalayamıyorum diyorsun.
    vistadan olma kısmından önce cd'yi okuyamıyor sanki senin cdrom. en azından başka bir cdromla kendi bilgisayarında deneyebilirsen cd'yi başka bir bilgisayarda okuyan. hem vistadan mı olduğunuda anlarsın
    kolay gelsin
  • ok bide oyle deneyeyim.saol
  • rica ederim
    kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.