Mouse'la toplu seçimde, CTRL+A gibi veya CTRL + Mouse Kliklemesi ile iki veya daha fazla seçimi yapamıyorum. Bazı klosörlerde yapabiliyorum bazı klasörlerde yapamıyorum. Mesela bir klasör içinde bulunan 10 resimden 3ünü tutup silemiyorum. Tek tek silmek mecburiyetinde kalıyorum. Böyle bir sorunum yoktu bir anda oldu. Bir arkadaşımız flash belleğinden şüpheleniyorum.
Ancak olan oldu
Avira Antivir denedim ki o sürekli var, Avast denedim bulamıyorum.
Format atmak benim için çok kötü kayıplar yaratacağından başka türlü deneyim ve çözümleri olupta beni ve benzer sorunu yaşayan arkadaşlarımızı da konuda bilgilendirirse inanın çok mutlu olurum.
İlginize şimdiden teşekkür eder, tüm forum üyelerine iyi günler dilerim.
Arkadaşlar;
Toplu dosya seçimi yapamadığım klasörlerde farkettim ki izinler kısmında bilinmeyen bir hesap var. Ve bu hesaba verilen izinleri veya hesabı kaldıramıyorum. İzinleri üstten devralıyor yazıyor. Hesaplarımda bu hesabı göremiyorum. Hesap silmenin bios - setup kısmında bir yolu var mı?
Şimdi kadar ilgi ve yardımlarınız içinde çok teşekkürler....
Bu mudur??
Combofix'İ deneyiniz . Asıl hesabınıza girerek, başlat/çalıştır/control userpasswords2 yaparak oradaki bilinmeyen kullanıcı dediğiniz kullanıcıyı göreceksiniz ve silebilirsiniz .
İlgine teşekkürler powerx*
combofixi forumlarda okudum denedim ancak bir değişiklik olmadı. Açtım ve komut biçiminde stage taraması yaptı. Sonra bişiler değişti mi değişmedi mi anlamadım ama sorun çözülmedi. :(
dediğin başlat çalıştır.... oraya benzer yollarla gitmeme rağmen göremiyorum. Kullanıcı gözükmüyor ancak bazı dosyaların özellikler güvenlik kısmında bilinmeyen hesap olarak görünüyor.
????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme