arkadaşlar,vista home kullanıyorum.sorum şu; ben bilgisayarımı hem rusça hem de türkçe kullanmak istiyorum.duyduğuma göre ultimate'de,2 dili birden kullanabiliyormuşuz.pc başlarken 2 dilden birisini seçiyoruz ve o dil çıkıyormuş.ya da buna benzer birşey..bunu tam olarak açıkalr msıınız ? bilgisayarım A300-15D
internetten ultimate linklerini buldum,crackli halde..ama daha indirmedim..bu anlattığım şey mümkünse indirmeye başlayacağım..teşekkürler şimdiden,bu dil konusundaki bilgileriniz paylaşmanızı rica ediyorum.s
yardım edecek yok mudur..
Windows Vista Ultimate de Windows Update sayesinde dil paketleri indirip yükleyebilirsin.Rusça dan ingilizce ye çevirmistim bende.
yalnız ben her iki dili birden kullanmak istiyorum.olabilir mi ?
Denetim masasında dili değiştirirsiniz pc yi restart atıp o dili kullanabilirsiniz.Sonra tekrar denetim masasından başka dile geçiş yapabilirsiniz.
ama dil değişim iderken, mesela başlat menüsü türkçe-rusça değişimi olabilecek mi.. ben sistem dilinin değişmesini demiyorum..genel olarak bilgisayarın dili değişecek,herşeyi türkçe ya da rusça kullanmak istiyorum..