Şimdi Ara

Vista'yı kaldırmak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen günlerde Win7 Ultimate 64 Bit ve Vista Home Premium 32 bitle beraber çift işletim sistemli olarak kullanmaya başladım.Şimdi Win7'yi sildim sadece Win7'yi kullanmak için.Vista'yı nasıl sileceğimi bir türlü bulamadım.Notebook olduğu için recovery ile vistayı nasıl kaldıracağımı bilmiyorum.Acaba bu konuda bilginiz var mı?

• İkisini de aynı harddisk bölümü üzerine mi kurdunuz? Yoksa Vista C dizininde 7 D dizininde gibi mi?
  • Hdd ikiye bölünmüş durumda birinde vista 32 bit diğerinde 64 bit win7 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 4 Kasım 2009; 12:25:16 >
  • 2 gündür araştırıyorum bir türlü bulamadım Vista x86'yı silip Win 7 x64'ü yüklemeyi
  • İki şekilde yapabilirsiniz; ya Vista'nın olduğu harddisk kısmına Windows 7 masaüstündeyken format atın ya da biçimlendirin ya da Vista işletim sisteminin tüm dosyalarını silin. Açılışta yine sorar hangi işletim sistemini açmak istediğinizi o zaman da Windows 7'de başlat'ta arama motoruna msconfig yazıp ön yüklemeyi seçin orada kullanmayacağınız işletim sisteminin altındaki tıkları kaldırın açılışta direkt Windows 7 açar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.