Şimdi Ara

vistada ag baglantısı kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 11 tane bilgisayar var hepsinde vista kurulu switchde bagladım bütün bilgisayarlara ben bunlarıu nasıl aga baglıycam hepsini aralarında nasıl dosya paylaştıracam arkadaşlar bi yardım edermisiniz hepinizden teşekkür ederim

• DENETİM MASASI>AĞ VE PAYLAŞIM MERKEZİ>(ağ bulma dosya paylaşımı gibi özelliklerin hepsini aç)>BİLGİSAYARLARI VE AYGITLARI GÖRÜNTÜLE buraya tıkladığın zaman ağ da buluna tüm bilgisayarları görürsün pc isimlerine çift tıklayıp itediğin dosyaları gönder.
  • ağ ve paylaşım merkezinde parola korumalı paylaşım=kapalı diğer ağ bulma vs vs açık olsun ağdan dosya paylaşabilirsin, bide özel klasör paylarşmak istiyorsan mesela c:\mp3 üstüne sağ tıkla paylaşım de, ileri ve gelen listeden everyone şeceneğini aktif et ve ileri de kalasör paylaşıma hazırdır diğer pc lerden içine girip dosya çekebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 13 Ocak 2008; 18:21:34 >
  • arkadaşlar sagolun dediginizi yaptım .ve dosya paylaşabiliyorum ama sadecepuplicdiye bi klosör var onları görebiliyoruz mesala c yi paylaşıma açıyorum ona girerken ona erişmey izniniz yok diyo bunu nasıl görecem
    ben xp de kurdugumda her yere erişiyoduk örnegin bi bilgisayarınn optik sürücüsünü paylaşıma açıyoduk digerinden onu kullanıyoduk ama bında öyle olmuyor onu nasıl yapacam arkadaşlar hepinize teşekkür ederim...
  • Konuyu Network bölümüne açsaydın daha iyi olurdu bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.