Şimdi Ara

Vistada CD'den veya DVD'den bilgisayara dosya kaydetme çilesi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vista bil gisayarların çoğunda bir cd yi bilgisayara ( kopyala / yapıştır ) yaptığımızda, dosya kaydetme hızı 700kb bazen 2MB gibi çok komik ve bir okadar düşündürücü bir hızda kaydediyor. Ve 1.5 GB lık bir dosyayı 1.4 GB 'a kadar kaydedip sonrasında tam bitecekken veya bitmeye yaklaştığında kullanıcısını dahada kızdırmak için hata veriyor.Dosya bozuk vs. bişeyler diyor.

Şimdi bu denemelerim ASUS M51se de bu şekilde. En son dün akşam DVD yi PC ye kaydederken (veri cdsi ) En son 5 MB hızı gördüm . Ama kopyalamayı başaramadım. Dosya GB görünce çok zor kaydediyor.

Sorunun donanımsal olup olmadığı konusunda merak içinde birkaç bilgisayarda daha denedim ( yeni pcler )

Toshibada az evvel denedim . 1.24mb hızla kaydediyor.

Dün akşam 3 laptop ta daha denedim onlardada aynı. Bazıları hızlı! Bu hızlı olanların sanırım ayarları yapılmış?

Sizdede CD DVD Kaydetme konusunda sıkıntılar varmı arkadaşlar ?

Bu durum nasıl düzelir nasıl XP nin tadını alırız ?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enthusiastic -- 26 Ağustos 2008; 9:59:03 >

• Maalesef, bende de Asus F3SG var CD veya DVD'den dosya kopyalamak ızdırap Vista'da. Herhangi bir kopyala-yapıştır işlemi yapmakta çileli aslında.
    SP1 ile biraz düzeldi ama yine de hiç iyi değil.

Bende bu aralar Teracopy diye bir program kullanmaya başladım çok büyük bir fark yaratmıyor gibi ama kullanmaya değer burada da verilmişti. Aratırsan bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkelleci -- 26 Ağustos 2008; 10:05:40 >
  • arkadaşım vallahi sormayın :S Dün akşam bilgisayara zipli 1.32 GB lık dosyayı kaydedemedim :( Son aşamalarda yeniden dene çıkıyor. Kaydetme hızı 3MB. İnternetten indirsem vallahi daha hızlı iner. Bunun vista ayarları varmı acaba ?
    Bahsetiiğiniz programa bakıyorum inş. işimi görür :S

ASUS bilgisayarımızda böyle yavaşlık görmekte can sıkıyor. PC uçuyor CD kopyalamada sürünüyor :S

Donanımsal sorun yoktur dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enthusiastic -- 26 Ağustos 2008; 10:08:58 >
  • Sadece CDde yavaşlık yapıyorsa muhtemelen Rom da bir sorun vardır. Genelde Asusların bu rom bölümü pek de kaliteli olmuyor. Cd'de veya romda sorun varsa da bilgisayarın bu tür kopyalamaları çok yavaş seyrediyor. Normalde Vistalı bilgisayarlar XPye göre daha hızlı kopyalama işlemini yaparlar. Rar-Zİp açmalarını daha hızlı sürede yaparlar.
  • empire_loups cevabın için teşekkürler. Fakat şuanda yine toshibada denedim DVD kopyalamayı. Ve 2.5mb hızla atıyor. Buda vista ? nette birçok kişide sorun var bu şekilde. Vista ile alakalı değilse donanımsal olduğunu düşünürsek teknik servisemi başvurmalıyız ?
  • Benim bilgisayarda şuan (Asus F3SE) 9.xx MB hızla kopyalama yapıyor. Farklı cdlerle kopyalama yaparsanız donanımsal olup olmadığını anlayabilirsiniz..
  • CD yi XP kurulu pcye takınca hızlı yüklüyor. Şimdi biryerde gördüm . DMA moduna bakın diyor. Aygıt yöneticisinden. Akşam ona bakıcam. DMA değilse yapın hızlanacaktır diyor. Birçok kişi buşekilde sorunu halletmiş sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu sorundan bende cok sıkıldım vista kağnı gibi cdden bişiler kopyalarken bilgisayara.teracopy mb yi dahada artıyıror ispatlanmış bişi.ayrıca dvd filmleri bilgisayara kaydetmek isteyen arkadaşlara DVD Decrypter programını öneririm.Başlarken 5 mb ile başlıyor 15-20 mb arasına kadar çıkıyor.ah bu vista ahhhh
  • donanımsal bi sorun deil dma fln ugraşma bence
    asus la da ilgili bişey deil
    vistayla alakalı
    denilen programlar işe yarayabilir
    fark edecegi 5dk arklar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.