Bildirim
VİSTADA HDD BÖLÜNMESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vista için ayrı bir programa ihtiyacın yok.
Zaten hiç biri çalışmıyor.
Vista üzerinden her türlü partition işlemini yapabilirsin.
Denetim masasını kurcala biraz.
Şu anda elimde Vista yüklü bilgisayar olmadığından tam adres veremiyorum. -
Bu konu hakkında bilgisi olanlar? -
Control Panel > System and Maintenance > Administrative Tools > Computer Management > Storage > Disk Management (Local)
yani
denetim masası > Bakım ve Performans gibi birşey > Yönetimsel Araçlar > Bilgisayar yönetimi > Depolama > Disk Yönetimi (Yerel)
-
quote:
Orjinalden alıntı: can-selcik
Control Panel > System and Maintenance > Administrative Tools > Computer Management > Storage > Disk Management (Local)
yani
denetim masası > Bakım ve Performans gibi birşey > Yönetimsel Araçlar > Bilgisayar yönetimi > Depolama > Disk Yönetimi (Yerel)
Arkadaşım bunun VİSTA HOME PREMİUM da olduğuna eminmisin?Teşekkürler ilgin için..
-
evet. ben de home premium kullanıyorum. bende aynı şekilde yapılıyor. -
evet bende biraz önce burdan bölmeyi denedim oldu.
harddisk in harfi her neyse ona sağ tıklayıp küçült diyosun sana küçültebilecein max boyutu söylüyo.
küçülttükten sonrada ayrılmış bölüme tıklayarak yeni birim oluştur diyosun. bu kadar -
Ek bilgi vereyim
Acronis Partion 10 programı Vistada çalışıyor
Ben daha önce denedim -
Vista üzerinde çalışan Paragon partition magic diye bir program var ..Xp üzerinde harikalar yaratan partition magic ile aynı mantıkta çalışıyor..Şu anki sürümü 8.5 netten bulabilirsin ama ücretli..Bu arada vista da her türlü partition işlemi ne yazık ki yapılamıyor.. -
quote:
Orjinalden alıntı: drhasan112
Vista için ayrı bir programa ihtiyacın yok.
Zaten hiç biri çalışmıyor.
Vista üzerinden her türlü partition işlemini yapabilirsin.
Denetim masasını kurcala biraz.
Şu anda elimde Vista yüklü bilgisayar olmadığından tam adres veremiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: SINIRSIZ
Bu konu hakkında bilgisi olanlar?
Çok mu bilgisiz görünüyorum.
Söyledik işte yapacağın işi.
İlle de hazır istiyorsunuz.
Kendiniz de gayret gösterin biraz.
-
@drhasan112 rahat ol. Arkadaş konuyu üste taşımak için yapmış. Ya değilse sen gerekli hususu belirtmişsin: Vista için ayrı bir programa ihtiyacın yok -
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
@drhasan112 rahat ol. Arkadaş konuyu üste taşımak için yapmış. Ya değilse sen gerekli hususu belirtmişsin: Vista için ayrı bir programa ihtiyacın yok
Sağol dostum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X