Bildirim
Vitamin eksikliği için kan tahlili devlette yapılıyormu ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bağlı bulunduğunuz sağlık ocağında kan tahlili yaptırabilirsiniz, ikinci soru içinse doktor'a danışmakta fayda var. -
hangi vitamin oldugu önemli kilo aldırmasıda ona bağlı bende b12 eksikti iğne verdı sağlık ocağına gitme daha uzuyor direk dahiliye git daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lemansky
hangi vitamin oldugu önemli kilo aldırmasıda ona bağlı bende b12 eksikti iğne verdı sağlık ocağına gitme daha uzuyor direk dahiliye git daha mantıklı.
Hocam devlet hastanesi uzak , yakında da özel var orda da minimum 150tl veriyoruz saçma oluyor.
B12 eksikse kilo aldırırmı sizce ? Veya bu vitaminler iştah açıyor değilmi ? Yani metabolizmayı fln yavaşlatmıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam b12 kilo aldırırım mı bilmem sinirsel iletimden hafızaya kadar çok önemli eksikliğinde çok büyük sonuçları olur benim bildiğim kilo aldıran demir eksikliğine verilen ilaçlar çok deli acıktırıyor adamı ama b12de öyle bişe görmedim devlet hastanesine git derim 1 günü ayır sonuçta sağlık ben ilçeden il merkezindeyim 1 haftadır sonuç bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: reel1010
quote:
Orijinalden alıntı: Lemansky
Hocam devlet hastanesi uzak , yakında da özel var orda da minimum 150tl veriyoruz saçma oluyor.
B12 eksikse kilo aldırırmı sizce ? Veya bu vitaminler iştah açıyor değilmi ? Yani metabolizmayı fln yavaşlatmıyor
b12 eksikliği kilo aldırmaz ve vitamin hapları metabolizmayı yavaşlatmaz aksine hızlandırıcı etki gösterir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X