Şimdi Ara

Vitamin kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar saç dökülmesi için hastaneye başvurmuştum 3 tane vitaminin eksik olduğunu öğrendim Folik Asit, D Vitamini ve Çinko bunları kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu ve doktorumun dediğine göre 3 ay boyunca bu vitaminleri kullanmam gerekiyormuş etkisini ne zaman görmeye başlarım. Yanındada minoxil diye bir sprey verdi aldım ama kullanmadım yan etkilerini görünce içime sinmedi aydınlatırsanız çok mutlu olurum.

• geçmiş olsun bende doktora gittim erkek tipi saç dökülmesi dedi takviye vs verdi minoxil de kullandım sonra baktım fayda etmiyor bıraktım yavaş dökülüyorlar , kendine dert etme hatta sürekli saç yapmaktan kurtulduğum için ohh dediğim zamanlarda oldu :) , ailende (dayı vs) saçı dökülen varsa seninde gidebilir yavaş yavaş

• FRED BAKER kullanıcısına yanıt
    hocam psikolojim bozuldu benim ya duşta gelen saçlar bide kafada seyreklik falan var o yüzden ilaçları bitene kadar kullanıcam birde sorum var minoxili bıraktıktan sonra daha da çok dökülme yaptı mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demir veya ferritin seviylerine baktılar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Death kullanıcısına yanıt
    hayır sadece eksik olanları söyledi

• IceIce kullanıcısına yanıt

dökülmesinde bir fark oldumu bilmiyorum 1 kutu kullandım sadece , saçların önden mi açılıyor tepeden mi , yaş kaç

yaşım 20 önlerin biraz üstünde seyrelme oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullanan var mı
    geçen yıl açıldı
    Hap kullanan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

bence bu durumu kafana takarsan sıkıntıdan daha fazla saç dökersin , üstler arkalarda saç var en kötü ektirirsin önleri kapatmak daha kolay

hocam inanır mısın aşırı kafa ma takıyorum her gün her saat saçımdan başka bişey düşünemiyorum ve bunu emgelleyemiyorum belkide bu yüzden dökülüyordur

takıntıdan kendi başına çıkamıyorsan bir psikiyatrisi görünebilirsin anlat durumu 6 ay sürmeden çözer senin işini

teşekkürler hocam sağolun

• Vitaminlerin markası önemli. Çinkoyu Ocean veya solgar al. D vitaminini +K2 vitamini olarak al, yoksa aldığın D vitamini vücutta cüruf gibi depolanmaktan başka işe yaramaz. Folik asit içinse bol bol ıspanak, avakado..

• akbey617 kullanıcısına yanıt
    cevap için sağolun hocam ama merak ettiğim bişey var vitaminler etkisini ne zaman göstermeye başlıyor

• Hocam geçmiş olsun dün d vitamini hap şeklinde verdi doktor 15 civarlarında imiş
    Çözümü ise mümkün olduğunca öğün yemeklerini atlamayın (3 öğün) kendiliğinden yerine oturucaktır zamanla

Hocam, aslında bir ay içinde etkisini gösterir ama en doğrusu için sağlık ocağında tahlil yaptırıp o şekilde vitaminlerle ara vermek veya devam etmek olacaktır. Mesela diyelim demir eksiğiniz var ve bunu yükseltmek için aylarca uğraşıyorsunuz bu sefer vücuttaki bakır düşüyor. Önemli olan takviyeleri bilinçli ve ölçülü kullanmak.

• akbey617 kullanıcısına yanıt
    zaten hastanede tahlil yaptık hocam bu vitaminleri kullanmamı bol bol bakliyat ve kırmızı et tüketmemi istedi benden.

• sağolun hocam d vitamini eksiklerinin ne tür etkileri varsa hepsi bende boy gösteriyor zaten kullanıyorum şuanlık etkisini en kısa zamanda görürüz umarım

Hocam yorgunluk durumu oluyordu bende de, umarım

• arkadaşlar vitamin mineral gibi besin takviyelerini düzenli 3 ay boyunca kullanmak gerekir. Bana hekimim kullandıktan sonra kan tahlili yaptırıp tekrardan değerlere bakılmasının gerekli olduğunu söylemişti. Devam edip etmeme durumu tahlil sonuçlarına göre belli olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.