Şimdi Ara

Vitamin takviyesi öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu sene üniversite sınavına gireceğim ve vitamin takviyesi almak istiyorum.Omega 3 ve multivitamin hapı alacağım.Supradyn All Day ve Pharmaton arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

•  Vitamin takviyesi öneri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitaminler işe yaramaz vücuda yararı olan ve kas yapan şey yağdır mesela hamburger ve piza hamburger sağlıklı çünkü içinde et var hadi zıkkı.. Yani şey afiyet olsun

• Vitamniler hojdir ama BANA NE BANA NE

Aç bir KOKA KOLA KOKA KOLA İÇ!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blok

• Bende bu sene sınav döneminde kullandım.Omega 3 kulladım.Bir de vitaminlerin çoğunu denedim.Önce centrum kullandım.sonra ligone,sonra pharmaton sonra da supradyn.

Açıkçası pek bir fark olmuyor gibi.Sadece sık hasta olmuyorsun.Ben önce kan testi yaptırdım bir şey eksik çıkmadı ama yine de kullandım.Çok sık hasta oluyordum onu önledi.

Şöyle söyliyim.Mesela ligone günlük alman gereken vitamin mineralin tamamını hatta bazılarının fazlasını karşılıyordu.Yani değer açısından.Supradyn nispeten daha ucuzdu diğerlerinden.Değerlerine baktığımda supradyn ise tam bir takviye vitaminiydi.Yani bazılarını tamamıyla karşılıyor bazılarını yarım karşılıyor.Arkada yazan değerlere göre söylüyorum.

Ben hal supradyn kullanıyorum.Hem fiyatı uygun hem de gün içerisinde besinlerden zaten vit-min alıyoruz.

Önce bir doktora danış,nolur nolmaz,bir kan testi falan yaptır,öyle kullanmaya başla.Herkeste aynı tepkiler oluşmayabiliyor.

Doktora danıştıktan sonra bana sorarsan gün içerisinde iyi beslenebiliyorsan takviye olarak supradyn yeterli olur,yeterli beslenemiyorsun ligone'u tavsiye ederim.Ligone'u zaten bağışıklık için almıştım kullanırken hasta olduğumu hatırlamıyorum.

Pharmaton ise saçlarıma tırnaklarıma falan iyi gelmişti ama başka bir etkisini göremedim.Zaten sıcaklar başlamıştı bağışıklığa etkidiyse de bilemem.

Centrumu da ilk kullanmıştım o yüzden etkisinden söz edemem.Belli bir süre kullanmak gerekiyormuş sanırım etkisini görebilmek için.

Omega-3 içinse haftada-1 balık tüketen biriysen ve ceviz falan yiyorsan çok da gerek yok.Belki faydasını görmüşümdür bilmiyorum.

.Ben de senin gibi araştırıyodum geçen yıl pek fazla bilgi edinememiştim.umarım faydalı olmuşumdur.Ama doktora danış önce mutlaka.

• BosYapmayiSeverim kullanıcısına yanıt
    Her konuya blok yazmak da moda oldu galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ek olarak,sınav döneminde kendine yapabileceğin en iyi takviye çok çalışmak olacaktır.Bunlar seni hastalıktan korur,çalışmanı engelleyecek durum oluşturmaz.Uyku açısından da pek bir şey bekleme.Ben akşam 11 gibi gidiyordum kışın.Sabah da hep zar zor kalkardım.Uykuyu dert ediyorsan şimdiden geç yatıp erken kalkmaya alıştır kendini,okul açılınca zor oluyor.

Şimdiki aklım olsa 11'de yatar 5te kalkardım.Bunu disiplin haline getirirdim.Sabah kafa daha iyi çalışıyor çünkü.Bizden geçti artık sıra sizde.
  • Bende çok fazla unutkanlık oluyor ve dikkatim çok dağılıyor.Mesela test çözerken,kitap okurken,derste hocayı dinlerken direk aklım başka şeyelre takılabiliyor.İleri düzeyde unutkanlık var daha 17 yaşındayım.
  • quote:

vitamin takviyesi almak istiyorum.Omega 3 ve multivitamin hapı alacağım.

Ton balığı,Tava ciğer,İskender yeterli olur. Hapa gerek yok.
  • bu dönemde d vitamini takviyesi çok önemli herkes az çok duymuştur, ama çok pahalı biliyorsunuz. aklınızda bulunsun eczane alışverişlerini ininal kart kullanınca indirim yapıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.