Şimdi Ara

vites boşluğu ve vites topuzu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba. 2004 volvo s40 1.6 classic eski kasa araca sahibim. sormak istediğim

bu kasalarda ki volvo s40 ların vites topuzunu hiç beğenmiyorum. bilindiği üzere vitesin geri vitesi çekmeli olanlardan. bu vites topuzu değiştiriliyor mu. yine çekmeli olabilir ama vites topuzunu değiştirmek istiyorum daha güzel estetik birşey istiyorum. bulabileceğim siteler varsa veya bunu daha önce gerçekleştirmiş biri varsa yardımlarını bekliyorum.

herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogancancavuslu -- 4 Haziran 2016; 22:05:18 >

• 1. Sorun için işi bilen bir Volvo ustasına göstermeniz daha iyi olacaktır.
    2. Sorunuz için ise vites topuzu mandallı olduğu için yine mandallı bir vites topuzu kullanmanız gerekiyor. Benim araçta geri vites 5'in altında olduğu için hem mandal yok hem daha estetik bir topuz var. Ancak sizin araca uymayacaktır.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    internette mandallı vites topuzu yazdığımda hiç ona benzer vites topuzları çıkmıyor. acada farklı bir ismi mi oluyor bu tip viteslerin
  • dogancancavuslu D kullanıcısına yanıt
    Volvo aksesuar kataloğunda bu alternatifler var.
    Sizin şanzumana uygun parça no'yu bulup ebay üzerinden getirtebilirsiniz.

http://accessories.volvocars.com/LegacyCatalog/Pdf/X40_sportstyling_GB.pdf

Bu mesaja eklenen görseller:

vites boşluğu ve vites topuzu vites boşluğu ve vites topuzu vites boşluğu ve vites topuzu vites boşluğu ve vites topuzu vites boşluğu ve vites topuzu vites boşluğu ve vites topuzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan.d -- 26 Mayıs 2016; 14:29:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .
    Bu mesaja eklenen görseller:

vites boşluğu ve vites topuzu vites boşluğu ve vites topuzu

• Bazı resimler çift olmuş, mobilden düzeltemedim, kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan.d -- 26 Mayıs 2016; 14:33:14 >
  • volkan.d kullanıcısına yanıt
    size çok teşekkür ederim gerçekten minnetrar kaldım. fakat kusuruma bakmazsanız bunu nereden temin ettiniz bu katologu. ve vites geri çekmeli olduğu için burada ki bütün topuzlar uyar mı otomatikler hariç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mandallı Vites Kolu vs.
    11 yıl önce açıldı
    A3 S3 vites topuzu ve körüğü
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ve bunları nereden temin edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogancancavuslu

size çok teşekkür ederim gerçekten minnetrar kaldım. fakat kusuruma bakmazsanız bunu nereden temin ettiniz bu katologu. ve vites geri çekmeli olduğu için burada ki bütün topuzlar uyar mı otomatikler hariç

Rica ederim, burası paylaşım ve yardım forumu.
    İlk mesajın üstünde web sayfası linki var. Volvo'nun resmi aksesuar sayfası.
    Accessories.volvocars.com

Bunları yetkili servisten isteyebilirsiniz ama şüphesiz pahalı olur. Bulabilirseniz ebay'den ya da volvo parçası satan yurtdışı siteler var oradan bulabilirsiniz. Parça konusunda
    Www.volvopartswebstore.com
    Www.scandix.de
    Adreslerine bakılabilir

Doğru vites kolu için servisten yardım alınabilir. Çok uzman olduğum bir konu değil açıkçası. Ama katalogda hangi tip şanzumanlarla uyumlu olduğu yazıyor.

teşekkür ederim. bulunduğum şehirde volvo servisi yok bursaya gideceğim 3 hafta sonra büyük ihtimalle temelli, orada artık halletirecem neyi eksik neyi değil. daha yeni aldım ben s40 ımı nerdeyse hevesliyim tabi:) saolun tekrar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.