Şimdi Ara

Vites küçültürken gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.viteste gidiyorum döneceğim için hızımı 30-35 e düşürüp vitesi 2 ye alıyorum çok şiddetli olmasa da 2. ye geçerken bir ses geliyor sanırım şanzımandan. Nerede yanlış yapıyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynısı benim şanzıman dada var. 4ten 3e çekince cartlıyor. Yeni baskı balata değişti ondan sonra başladı. Baskı değişince pedal yukarıda mı kavrar ya benim yukarıda kavrıyor da

• nası bi ses? Cartlama mı, kerkinme mi, lkırtı mı, tak diye sarsıntılı bi ses mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rabitelli kullanıcısına yanıt
    Hocam benim hem cartlama var vites küçültürken sadece 3te. Birde sallama yapıyor motoru vites değiştirirken neden olur acaba

Kerkinme

• Senkromeç hatası olabilir belki kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vites küçültürken gaz verin hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vites değişiminde gelen ses
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ryad Boudebouz kullanıcısına yanıt
    kerkinme ise baskı yavaş yavaş ömrünü doldurmakta, aynısı başıma geldi zamanında 130bini gören ve orjinal baskı üstünde olan arabamda.
  • aye aye kullanıcısına yanıt
    3'ün senkromeçi nanay sanki, ha bir de sallama, askı takozu ya da kulakları düşündürdü.
    Hocam r9 un orijinal baskı balatayı geçen 177 binde değiştirdim dahada iyice bitmemişti

• aye aye kullanıcısına yanıt
    Baskı değiştiği halde sallama yapıyorsa kulaklara ve askı takozlarına bi baktırın.
    3ten 2ye çekerken devir birebir tutmazsa bende de oluyordu, takozların biri sizlere ömür, değişince azaldı, tamamen kesmemesinin nedeni muhtemelen benim baskının ömrünü doldurmaya yaklaşmasıydı zira son 70000'i sokak arasında yaptım.
  • Benim aracımda geriye takarken geliyordu o ses. Diğer viteslerde gelmiyordu. Debriyajı yükselttim düzeldi. Kavrama noktası alacaksa veya pedala tam basamıyorsaniz olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.