Şimdi Ara

vitiligo geçmeye başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
106
Cevap
10
Favori
406.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende bu vitiligo rahatsızlığına tutuldum.Kafamın üstünde ve alnımda çıkmaya başladı..Alnıma elidel krem ile mexadern losyon verdi doktor..Birde devamlı havuç ve havuç suyu içmemi önerdi..

Konuyu yukardan aşağıya kadar okudum ancak çok bilgi kirliliği var..Kimde nasıl ve hangi ilaç sayesinde etkili olduğunu yazarsa hem bana hemde ihtiyacı olan arkadaşlar yol göstermiş olur...Şimdiden teşekkür ediyorum
  • Bilgi verirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volokill -- 9 Nisan 2021; 22:13:13 >
  • karot28 kullanıcısına yanıt
    Ne tedavi uyguladınız acaba bizimle paylasirmisiniz
  • ixemrex İ kullanıcısına yanıt
    Nasıl ulaşabiliriz tel yada adres isim verir misiniz?
  • Merhaba arkdaşlar. Ben de liseden beri vitiligo hastasıyım depremde izmitte başladı. Şimdi 37 yaşındayım. Nerden baksanız 20 yıl olmuş. Bir ara uğraştım. Sonra saldım açıkçası. Çapaya gittim.. kolsuz agopa gittim.. Bakırköy mine eczanesindeki adamdan kremler aldım ilk. Aldım güneşlendim sürdüm güneşlendim. O adam aynı zamnda bir balya ot karışımı da veriyordu. Çay yapıp içiliyordu. O dönem hızlı fayda gördüm. Sonra bıraktım . Uğraşmadım. Sigara da içtim. Şunu da söyleyeyim. Sigara içen vitligo hastası var ise hemen bıraksın azdırıyor. Mine eczanesi kapandı adamı da bulamadım. Sonra bir sürü krem ot vs içtim sürdüm fayda görmedim. Elidel, kortizonlu kremler vs sarımsak ezip sürdüm. Isırgan otu sütle de karıştırdım bir cacık olmadı. Ebay den kübada satılan plesanta içeriğiyle yapılan sıvıya bir dünya para verdim onun hiç faydasını görmedim. Bakırköy lepra hstanesinde puva tedavisi gördüm ondan iyi fayda gördüm. istanbuldan ayrılınca devam edemedim. 3 ay falan gitmiştim. randevuları haftaiçi 4 e kadar oluduğu için düzenli de gidememiştim. Mine eczanesi kremini adamın sarıyerde bir eczaneye devrettiğini öğrendim. bir kutu aldım. ismi maravella krem. kendim yapmaya çalıştım. O kremi kendim yapıp şimdi yazın sürüyorum güneşleniyorum. Yeni çıkacak yerleri kapatıyor. Ama eski inatçı lezyonlar için uzun süre kullanmak gerekiyor ne bende o sabır var ne de memlekette o kadar güneş ne de o kadar güneşlenmeye vakit. Yine denemeye değer derim Krem içeriği ni de söyleyeyim vazelin ve 5 6 çeşit yağ. Gül limon portakal bergamot tarçın havuç yağı. Narenciye kısmını biraz az tutmak gerekiyor yakıyor çünkü. Özellikle bergamot. Puva tedavisi bu işte altın standart bence dostlar. Diğerleri hava civa. En bilimseli o çünkü. O yüzden paraya kıydım amazondan el tipi saç maşası kıvamında tutacaklı uvb lambası aldım. 311nm dar bant. Marka kernel . Bunun çocuk için olanları da var. Ebeveynler bir bakabilir. Doktorunuza danışıp çocuk için kıllanılıp kullanılmyacağını sorarsınız. Bu 2. Günüm. Bir bir ay kullanıp öncesi sonrası paylaşırım dostlar. Fakat işe yarayabileceğini düşünüyorum. çünkü puva tedavi dönemimdeki kızarmalar oldu hemen. Krem le de kombine etmeyi düşünyorum güneşsiz kış günlerinde. aşağıdaki adam lambanın biraz daha hantal versiyonu kullanıyor. önemli olan lamba. elektrikten anlarım ben de yaparım derseniz florasan kısmını internetten alın yapın.
    Diego Ariasyoutube
    uvb ray lamp results in 33 days
    https://www.youtube.com/watch?v=xGv-iK8t8kU

benim aldığım bu sedef ve vitligo için.
    Psoriasis Journeyyoutube
    UVB Light Removed 97% Of My Psoriasis!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=YQoz61Tgc1I&t=188s

aşağıdaki cocuk kullanımına uygun olan
    www.kerneluvb.com
    UV Phototherapy|uvb 311nm|uvb phototherapy|Kernel Medical Equipment Co.,Ltd.
    http://www.kerneluvb.com/uv_phototherapy_4003b1.htm

benim makinedeki lamba cinssleri de bunlar..
    Eksi Up
    20190906_121244_hdr - eksi up
    https://eksiup.com/p/i2102472sty6

bir de lamba açıkken mutlaka uv koruyucu gözlük takılmalı odada kim var ise

bunlar benim naçizane tecrübelerim kendinize iyi bakın dertetmeyin dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetayaz41 -- 6 Eylül 2019; 12:36:30 >

• Abi hayvanın öd suyu möd suyu nedir allah aşkına. Safra kesesi sıvısı çok mikrobik bir şeydir. Hele ölmüş hayvanın beklemiş safra kesesi suyu. Yapmayın öyle şeyler.enterit olursunuz sepsis mepsis mefta olursunuz. Öğüt verirken az dikkatli olun lütfen. Bunu çocuklarına uygulayabilirler ve çocukların bünyesi zayıfsa ölebilir bile. Az akıl az izan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetayaz41 -- 6 Eylül 2019; 21:35:27 >
  • Bende 8 yıl önce başladı 1doçent ve 1prof doktora gittim ve gerçek ilaç-çözüm bulunana kadar hiç bir şey yapmamaya karar verdim.
    İlaçlara antipatim var, aspirin bile içmem. Eller ve yüzde yavaş ilerliyor. Kübanın ilaçları ilgimi çekti, belki ilgilenirsiniz. Herkese sabır ve şifa diliyorum.

Cuba nın üretimi
    Melagenina Plus Lotion. Vitiligo Treatment amazon.com da 99 euro, deneyen var mı acaba?vitiligo geçmeye başladı

Bir de bu siteyi inceleyin, cuba menşeili ilaçlarhttps://cubamedicos.com/products/
    www.amazon.co.uk
    Melagenina Plus Melagenin + (Melanin) Lotion for Vitiligo Treatment: Amazon.co.uk: Kitchen & Home
    https://www.amazon.co.uk/Melagenina-Melagenin-Melanin-Vitiligo-Treatment/dp/B018RB2ZNI

Sayfaları chrome da türkçeye çevirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balladx -- 11 Eylül 2019; 3:29:45 >

• Ben iki şişe sürdüm faydasını görmedim. Zamanında ebayden almıştım 100 dolardı

• ahmetayaz41 A kullanıcısına yanıt
    %70-80 başarı diyor zaten. Sağlık turizmine bu sebeple inanmamıştım.
    Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serkan Dinar tarafından
    bir de hücre spreyi uygulaması varmış, linki aşağıda.Bunu deneyen var mı acaba?

https://www.youtube.com/watch?v=Ut_HlDPyhAU
  • Arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak vitiligo hastalarının yememesi gereken şeyleri yazarmısınız.

• ahmetayaz41 A kullanıcısına yanıt
    Puva tedavisinden var mı bi sonuç gelişme? Tavsiye eder misiniz

• Elidel krem kullanıpta sonuç alabilen var mı? Bende genital bölgede vitiligo var doktor bana elidel krem yazdı, sonuç alan var mı?

• İlyasadıbelli İ kullanıcısına yanıt
    Tatile çıkmam dolayısıyla verimli kullanamadım toplam 15 20 gün oldu. Gelişme olduğunu görüyorum önces sonrası fotoları ile bir iki ay sonra paylaşcağım

• Ne zamandar beri vitiligo var sizde? Bende 3 yıl oldu yaklaşık, sizce etkisi olur mu?

• Benim vitiligo ile tanışmam 2000'li yılların başında oldu o zaman yaygın olmayan bu hastalığın vitiligo olduğunu öğrenebilmek için baya uğraştığımızı hatırlıyorum en son annem doktora bu cilt kanseri mi bile dediğini hatırlıyorum. Elimde, göz çevremde, dudaklarında, diz kapaklarımda,dirseklerimde ve hatta penisimde bile vardı. Kolsuz agop dahil gitmediğim yer kalmadı ama hiç bir tedavi uygulamadım.

2008 yılının yazında biraz azalmış ve sonraki 1-2 yıl içinde de neredeyse yok kıvama geldi. Sadece penis çevresindeki geçmedi :D.. Şunu yaptım şöyle geçti diyemeyeceğim ama tek bildiğim o seneler içinde önceki yaşantıma göre biraz daha mutluydum ve gerçekten artık kabullenmiştim. Beyazlıklarımla barışık haldeydim.

Ailevi konuda çok problem yaşadım kendimi bildim bileli, kavgalar gürültüler eksik olmadı hiç bir zaman evimizde. Bu hastalık ile bu sebep ile tanıştığıma inanıyorum. Bence çok kafanıza takmanıza gerek yok diye düşünüyorum. Her zaman daha beteri var, hayati tehlikeyigeçtim görsel olarak bile daha kötü durumda olan insanlar var.

Vitiligosu olup fazlasıyla yakışıklı ve çekici olan insanlar biliyorum o yüzden çok şey yapmayın :)

• arkadaşlar tedavimdeki son durumu öncesi sonrası fotolar ile paylaşacağım. ilk fotolar eylül 2019 a ait . son fotoları da az önce çektim . son 15 gündür düzenli uygulamadım belirteyim
    vitiligo geçmeye başladı
    vitiligo geçmeye başladıvitiligo geçmeye başladıvitiligo geçmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetayaz41 -- 3 Aralık 2019; 21:28:38 >

• bunlar da bugüne aitvitiligo geçmeye başladıvitiligo geçmeye başladıvitiligo geçmeye başladıvitiligo geçmeye başladı

• makine bu vitiligo geçmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetayaz41 -- 3 Aralık 2019; 21:57:34 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.