< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
vitiligo geçmeye başladı (6. sayfa)
-
-
Geçmiş olsun
Size önerim var, One More Sağlık bandı
İçeriği Zengin doğal yan etki yok
30 a yakın sertifikası var, Danışmanlık istiyor,medikal ürün olduğu için.
özetle açıklayayım;
Pilot bölge sağ sırttaki kas, diğer yapıştırma yeri ilgili yerin etrafı, sonra birde solüsyon hazırlıyorsunuz günde 4 defa sıkılıyor sprey olarak, gümüş İyonu, Ginseng vesaire var, günlük ihtiyacımız kadar var bant içinde. Her bir vitaminin görevi var elbette, direk deriden kana karıştığı için çok etkili
İnanın bana çok dua edersiniz,
Sabır ve düzenli kullanınca bir de dua Allahu teala şifanızı verir inşallah.
-
Ayrıntılı bilgi almak isterseniz ulaşın bana 5321610279
Yoğun çalıştığımdan dolayı mesaj atsanıza belli süre sonra cevaplarım
Bu isteye hatırlarsan arada sırada girip yorum yaparak çıkıyorum
-
7 yıl önce yazmışsınız ama umarım görürsünüz. Evde uyguladığınız ışın tedavisi hakkında bilgi verebilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu konuyu bi hortlatalım. Maalesef 24 yaşında vitiligo hastası olduğumu öğrenmiş bulunuyorum. Geçen yıl yaz ayında yüzümde böyle beyaz bir benek çıktı. Dedim heralde mantar falan çok kafaya takmadım. Ama biraz yayılmaya başladığını fark ettim. Böyle küçük yuvarlak şeklinde şu anda. Bu 7 yıl-8 yıl önce yazanların durumunu merak ediyorum özellikle 2013'te yazanlar. Şu an Tacrolin kullanıyorum ama başka öneriniz olur mu yüz bölgesi için?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X