Şimdi Ara

Vize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilek Sapka -- 8 Mart 2016; 11:28:53 >

• Kalış amacınızı belirten bir dilekçe verdiniz mi? Bu dilekçeye ek olarak mali durumu gösteren birtakım belgeler de vermelisiniz...

Bir de yaş mevzusu var...Eğer yaşınız 20-35 arasında ise size sığınmacı gözüyle bakmış olabilirler...

Aslında vizedeki olay şu...Karşı ülke sizin durumunuzu değerlendiriyor ve sizin geri döneceğinize ikna olmak istiyor...Tek yapmanız gereken bir sürü belge ile karşı makamı geri döneceğinize ikna etmek...
  • Bakın 2 sefer red almışsınız.Bu durumda sizin verdiğiniz evraklar konsoloslukta güven oluşturmamış.Yazdığınız dilekçede seyahat tarihleri ve amacınızı belirtmiş miydiniz? Çalışan iseniz hem şirketiniz tarafından hem kendiniz tarafından detaylı olarak 2 ayrı dilekçe yazmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhhan -- 29 Ocak 2016; 13:15:47 >
  • Avrupa'da Çek Cumhuriyeti, İtalya, İspanya, Hollanda, Fransa, Yunanistan gibi ülkelere gittim. Hiç biri için gidiş amacımı içeren bir dilekçe yazmadım. 3, en fazla 5 gün sonra vizelerim elimdeydi. İlk vize başvurunuzmuş. Yunanistan'daki bir yakınınızdan aldığınız davet mektubu gibi bir şeyi de evraklara eklediyseniz, size tipik göçmen gözüyle bakmış olma ihtimalleri yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 31 Ocak 2016; 9:17:54 >
  • Yunanistan'da tanıdıgım var ama davetiye almadım yani basvurumda davetiye yoktu. kalacağım yer ve otel bilgisi , ne amaçla gittiğim vs belliydi ama sanırım yeterli değildi. bu 2.basvurumdu ve yine red alınca açıkcası hevesimde kaçtı. 2.basvurumda zaten acenta ile basvurmustum. bir daha da basvurmaya korkuyorum. teşekkürler paylaşımlarınız için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNANİSTAN VİZE İŞLEMİ
    7 yıl önce açıldı
    Amerika Vizesi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.