Vize yasakları kalkar mı?
-
-
of vize deme ya. abd vizesi aldım 3 4 ay sonra korona çıktı. resmen vizemden 1 sene eksildi korona yüzüne. daha ne kadar uzayacaksa korona bence vizelere o dönemler sayılmamalı, geri eklenmeli o süreler :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: pcdalyof vize deme ya. abd vizesi aldım 3 4 ay sonra korona çıktı. resmen vizemden 1 sene eksildi korona yüzüne. daha ne kadar uzayacaksa korona bence vizelere o dönemler sayılmamalı, geri eklenmeli o süreler :(
abdye okumaya mı gidiyorsn hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Babdye okumaya mı gidiyorsn hocam
Alıntıları Gösteryoo tatile.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pcdalyyoo tatile.
Alıntıları Gösterben 2 yıl work n travel yaptım orada
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bben 2 yıl work n travel yaptım orada
Alıntıları Gösterhmm okay?
-
şuan türkiye ye giriş yok mu güncel haberler nedir ?
-
Türkiye hiçbir ülkeye vize yasağı uygulamıyor. Ama AB ülkeleri Türkiye'ye vize yasağı uyguluyor. -
Balıkadam yazıyor sana. Yakışıklı çocuk değerlendirquote:
Orijinalden alıntı: pcdalyhmm okay?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: bekciozelharekat
Türkiye hiçbir ülkeye vize yasağı uygulamıyor. Ama AB ülkeleri Türkiye'ye vize yasağı uyguluyor.1 ay sonra arkadaşım gelecek o yüzden soruyorum. Korona test istiyor, geçen ay bende yurt dışındaydım girerkende çıkarkende istediler. Ark gelirken problem olur mu diye sordum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: pcdalyof vize deme ya. abd vizesi aldım 3 4 ay sonra korona çıktı. resmen vizemden 1 sene eksildi korona yüzüne. daha ne kadar uzayacaksa korona bence vizelere o dönemler sayılmamalı, geri eklenmeli o süreler :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X