Şimdi Ara

Vizontele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an star'da Vizontele'yi izliyorum. Bence son 20 yılda yapılmış en iyi Türk filmi. Normalde izlediğim bir filmi bir daha asla izlemediğim halde bu filmi tekrar büyük bir keyifle izliyorum. Her yönüyle süper bir film. Oyunculuk, çekimler, konuşmalar, müzikler... Maalesef Yılmaz Erdoğan daha sonraki filmlerinde aynı performansı gösteremedi.
    Filmi izlerken bu düşüncelerimi paylaşmak istedim.

• Evet bende 2001 olanını izliyorum 1-2 gündür. Hakikaten replikler bomba ve çekileli 8 yıl olmasına rağmen bazı replikler çoğu kişinin aklında.

Özellikle Cem Yılmaz'ın;

"Peki Zeki Müren'de bizi görecekmi?"

Hahahahahaha

Vizontele Tuuba'da çok iyiydi. Ama sonu aşırı hüzünlü be, dayanamıyor insan.
  • Eğer görürse kötü , başbakan çıkar res-i cumhur çıkar, icabında millet evde donla dolaşıyor her zaman gömlek kravat giyilmez ki
  • Yılmaz Erdoğan BKM Ekibiyle bi Film çekiyordu bildiğim kadarıyla.
    Ama bu defa kendisi değil Beyazıt Öztürk'ü oynatıyor başrolde.
    Ben de merak ettim umarım bu yıla yetiştirirler.
  • Allah allah, 3.'de çekilecekmiş.

Yaşasın.

Nolur bu da hüzünlü bitmesin.

2. 1.'den daha beterdi, bunda kalp dayanmaz valla Titanic gibi son yapmasınlarda...

• Ecevit'in değil benim kuşum.
  • Bugün Star'da oynadı sanırım oradan esti konuyu açmak. Vizontele iyidir, güzeldir de son 20 yılda yapılmış en iyi Türk filmi demek de biraz abartı olur. Vizontele Tuuba'yı izlemek nasip olmadı.
  • Türkiye'de çekilmiş en iyi 10 film seçilse Vizontele o listeye girer: ))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

Bugün Star'da oynadı sanırım oradan esti konuyu açmak. Vizontele iyidir, güzeldir de son 20 yılda yapılmış en iyi Türk filmi demek de biraz abartı olur. Vizontele Tuuba'yı izlemek nasip olmadı.

+1
    Güzel film ama son 20 yılın en iyi filmi demek abartı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magina

quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

Bugün Star'da oynadı sanırım oradan esti konuyu açmak. Vizontele iyidir, güzeldir de son 20 yılda yapılmış en iyi Türk filmi demek de biraz abartı olur. Vizontele Tuuba'yı izlemek nasip olmadı.

+1
    Güzel film ama son 20 yılın en iyi filmi demek abartı...

kesinlikle. Özellikle Eşkıya filmi çok iyiydi
  • bende dün izledim gerçekten güzel film ilk çıktığında sinema'da da izlemiştim.
  • Evet bence de Eşkiya'yı geçen film çekilmedi henüz.
    Babam ve Oğlum da iyiydi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darbeli Matkap -- 5 Temmuz 2009; 12:32:53 >
  • Uçmayın bu kadar yahu.
    En iyi film demek diğerlerine çok büyük bir hakaret olur.
    Abartmayı seven bir milletiz vesselam.
  • rekortmen bir filmdi sanirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.