Şimdi Ara

Vizörüm de yok, 12mp., kit lens ! 2 yönlü IS vay benim halime !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olympus PEN E-PL3 + 14-42 ile pixoto.com 'da aldığım dereceler... Fotoğraflardan sadece 1 tanesi (Ördek) 40-150mm. R lens ile çekildi. Bir de tarihi kaya mezar fotoğrafı Canon A720 IS ile çekildi !..

Kaynak :http://www.pixoto.com/ciddi.biri/awards

İsteyen buyursun, denemesi bedava. Ben kendimi iyi bir amatör fotoğrafçı olarak düşünmüyorum zaten. Çok daha iyi dereceler alabilirsiniz. Hele hele ki vizörü olan + 12mp.'den yüksek çözünürlüğü + APS-C yada Tam kare sensörlü + kit lens harici daha iyi lensleri olan biriyseniz. Öyle değil mi ?!

Bu sitede kimse kimseye isteyerek puan veremiyor. Yani arasanız da bulup bir kişiye bilerek, kasten veya sırf gerçekten de çok iyi bir fotoğrafı olduğu için o fotoğrafına puan vermenizin imkanı yok. Dolayısı ile öyle ben beğendim hadi şimdi sen de benim fotomu beğen gibi vakalar mümkün değil. Hani öyle körler-sağırlar birbirini ağırlar gibi bir niyetiniz var ise size göre olmadığını bilin.

Herşeye de ödül veriyormuş gibi sanmıştım ilk başlarda ama düşününce öyle değilmiş dedim. Çünki fotoğrafınızı yüklediğiniz günden itibaren "Günün", haftası dolunca "Haftanın", ayı doldurunca "Ayın", yılı doldurunca da "Yılın" fotoğrafları arasında derecesini buluyor ve bu süreçlerin her birinde dereceye girdi ise bilgisi kayıt ediliyor. Olay bu yani.

Vizörüm de yok, 12mp., kit lens ! 2 yönlü IS vay benim halime !..

Bu forumdan Samsung NX300 kullanan (Hala kullanıyor mu bilmiyorum) bir arkadaşımız mesela burada fotoğraflarını paylaşıyor. O da epey iyi dereceler almış.
    http://www.pixoto.com/sevenhill/awards

Onun makinasında da vizör yok ! Tam kare sensörlü değil, e zaten Samsung NX300 'ü de biliyorsunuz

Türkiye'den bu siteye katılan ve sitedeki en iyi Türkiye'den fotoğrafçıları görmek için :http://www.pixoto.com/images-photography/all/all/leading/TR/in-all

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 15 Nisan 2016; 16:53:07 >

• teveccühünüz için çok teşekkürler ,evet hala NX300 kullanıyorum , yanına birde NXMini ekledim bu şekilde amatör bir ruh ile yola devam edicem , önemli olan bol bol fotoğraf çekmek , doğru zamanda doğru yerde olunca mükemmel kareler eldeedilebiliyor gibime geliyor, makineyi kullanmayınca fullframe olsa ne yazar değilmi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackas

teveccühünüz için çok teşekkürler ,evet hala NX300 kullanıyorum , yanına birde NXMini ekledim bu şekilde amatör bir ruh ile yola devam edicem , önemli olan bol bol fotoğraf çekmek , doğru zamanda doğru yerde olunca mükemmel kareler eldeedilebiliyor gibime geliyor, makineyi kullanmayınca fullframe olsa ne yazar değilmi :)

Merhabalar efendim, hoşgelmişsiniz...
    Ben gördüğümü söyledim, paylaştım. "Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul-zurna az" demişler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.