Şimdi Ara

Vodafon ilk günden yaşattığı pişmanlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şayet bana fatura kesim tarihi konusunda bilgilendirme ve seçim hakkı sorulmadıysa ben hizmetin açıldığı günün 1 ay veya 30 gün sonrası olarak fatura kesim tarihi olacağını düşünürüm.

Şayet firmanın standart bir fatura kesim tarihi varsa, bu neden her ayın 1 i ya da son günü değil de ayın 7 si?

Bir çok firmada fatura kesim tarihleri ya da bankaların tümünde kredi kartı hesap kesim tarihleri için müşterilere bilgilendirme ve seçim hakkı tanınır.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Maşallah, maşallah...

Benim gibi bir çok kişi dijital asistandan müşteri hizmetlerine bağlanmayı beceremiyor, siz şıp diye bir kez denemiş ve bağlanmışsınız...

Çok zekisiniz, ben anlamıştım zaten.

Vodafon ilk günden yaşattığı pişmanlık
  • kadobay kullanıcısına yanıt

Kurumsal ve red müşterisiyiz ondandır .

bi de şu fatura detaylarınıda anlasanız dert etmeseniz Vodafon ilk günden yaşattığı pişmanlık 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vodafon müşteri temsilcisine ulaşılamama durumuyla ilgili yazılanların arasındaki okuduğum bir bilgi işe yaradı ve biraz önce müşteri temsilcisine ulaşabildim.

542 yi aradıktan sonra hiç bir tuşlama yapmadım,

Dijital asistan konuşmaya başladıktan sonra da hiç bir konuşma yapmadım.

3 dk sonra müşteri hizmetlerinden canlı biri ile muhatap olabildim.

Müşteri hizmetlerine erişim böyle mi olmalı?

Neyse...

Fatura olayının nasıl olduğunu anlattı.

Vodafonda fatura kesim tarihlerinin her ayın 1-6-15-21 i olduğunu, benim fatura kesim tarihinin ayın 6 sı olduğu, bayinin bunu açıklaması gerektiğini, 6 sından 11 ine kadar ki 5 günlük kısmın hesaplanıp paketten düşülerek tanımlandığını, buna göre ilk faturanın da 48 tl den düşük çıkacağını söyledi.

Müşteri temsilcisine erişim bir muamma, dijital asistana yapılan çağrılarla imkansız, sükut işe yarıyor Vodafon ilk günden yaşattığı pişmanlık 

Fatura kesim tarihi ve ilk fatura ile ilgili bilgilendirmede bayi çalışanlarından kaynaklı eksik bilgilendirme.

Herkes siz gibi vodafonun özel müşterisi değil...

Gözünüz aydın pişmanlığınız giderilmiştir umarım Vodafon ilk günden yaşattığı pişmanlık 

Henüz 12 aylık taahhüt sürecinin başindayız. İleride daha nelerle karşılaşacağimız muamma. Geçmişte yaşadıklarımı gözönünde bulundurduğumda, vodafon her 3 operatörle ilgili tercih sıralamamamda 2 ile 3.sıradaki yerini alacak.

Konu açarsınız bizde forumdaş olarak tecrübelerimizi paylaşır yardımcı oluruz. Vodafon ilk günden yaşattığı pişmanlık 

• Müşteri hizmetlerine bağlanana kadar yedi göbek sülalesine küfür ettim Vodafone ailesinin. Bağlandım beni yanlış yere aktardılar. Bana numara verdiler tekrar ara diye. Bir de orada uzun süreler bekledim. Sonunda müşteri hizmetlerine bağlandım. Temsilcinin kafa uçmuş. Haberi yok olaydan.
    Bir de bağlanırken şunu söylüyor sesli asistan
    "Sizi UZMAN temsilcimize bağlıyorum"

• Güle güle tutan yok.

• En komple paketleri en ucuza veriyolar Vodafone Bir çoğumuz bundan bu operatördeyiz ama şuan paraya kıyıp turkcell 'e dönmeyi düşünmüyor değilim Diyarbakırdayım Diğer hatlar canavar gibi Vodafone çok kötü burada Daha önce bi şekilde ulaştığım müşteri temsilcisi orada 2 baz istasyonu var gibi bişey Çakışma yapıyor falan dedi Fakat alakası yok İlçenin dışındayım Biraz baz istasyonlarına uzağım 400tl taahhüt çıkarmasalar bugün geçicem turkcelle

• Normal bir durum. Fatura kesim tarihine orantılı olarak paket kullanım oranı verilmiş. Katakulle yok.

• Başıma gelen olayı yazayım, 12+12 aylık taahhüt verdim ilk 12 ayın 10. ayında vodafone hiçbir bilgi vermeden 15 tl zam gelmiş ücretlere.. yani bizim taahhüt tek taraflı olarak yapılıyor.. çıkarsak cayma bedeli ödüyoruz ama kendileri fiyatı artırabiliyor.. ne güzel taahhüt :)

• elel E kullanıcısına yanıt

Öyle bi dünya yok onda başka birşey vardır 12 ay neyine tahhüt verdiniz o zaman Vodafon ilk günden yaşattığı pişmanlık 

başka bişi var hocam işin içinde bence. durduk yere zam yapamazlar. faturasızdan ne farkı var o halde

Valla bende öyle dedim ama içerik aynı kalıyormuş, fiyatı vodafone değiştirebilirmiş diye saçma bir cevap geldi .. bu arada internette baktım benzer mağdurlar var..

Direk tüketici hakem heyetine yazın geç değil farkın iadesini alırsınız.

Süper Uyumlu paketi tarife ve içeriklerden oluşan bir tarifedir. Süper Uyumlu paketine girişiniz yapılırken tarifeye taahhüt verilmektedir. Kullandığınız dakika, SMS ve internet içeriklerine taahhüt verilmemektedir. İlgili fiyat değişikliği tarifeye değil, içeriklere yapılan bir güncellemedir. Tarife fiyatlarının şirketimiz tarafından yıl içerisinde belirli periyotlarda piyasa koşulları ve yasal düzenlemeler göz önünde bulundurularak asgari düzeyde yapıldığını iletmek isteriz

Böyle bir saçmalık olabilir mi ? ne demek tarife değişmiyor içerik değişiyor... bu firmaların hepsi birbirinden ahlaksız..

• Bu durum ,her operatörde yaşanabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.