Bildirim
vodafone 10 nisan saat 11 den beri faturasız hattı faturalıya taşıyamadı
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şaşırdık mi, tabiki hayır -
Klasik Vodafone yine formunda
-
hala geçiş olmadı arkadaşlar bende anlamadım yarın bir daha ararım olmazsa iş çıkışı başka yere geçerim artık ne yapalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 14 Nisan 2022; 19:8:31 > -
Benzer durum bende de var. Varmı süreci hızlandırmak için önerisi olan? -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerbb
Benzer durum bende de var. Varmı süreci hızlandırmak için önerisi olan?bana twitterden gelen cevap şu :
neyse faturalıya geçme olayı iptal oldu aradılar yine normal pakete devam ederim yapacak bir şey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 15 Nisan 2022; 12:38:22 >
-
Adi üstünde vodafone la bu -
-
Konunun en yetkilisi maart hocamı çağıracaktım bir vodafone sever birisi olarak ilk mesajı onun yazdığını görünce mutlu oldum. -
maaart bir tane ya -
Seninle muhattap olmadıkça daha çok yanıp tutuşuyorsun sanki, hiçbir mesajın ile alakadar olmadığımın farkında olduğunu umuyorum, ayrıca seninle alakadar olmayan kişilere bu kadar salça olan insanlar için ne denir biliyorsundur sanırım -
bilmez miyim mart hocam, hafif ironi de mi yapmayalım alınma yahu
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- vodafone numara taşıma iptali
- bu numarayı arama izniniz yok neden olur
- turkcell farklı operatör uyarı sesi kapatma
- vodafone freezone" sms ile geçiş
- 0542 dolandırıcılığı
- turkcell ekrana gelen bildirimi kapatma
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- mobil imza nasıl alınır
- gizli numara
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X