Şimdi Ara

vodafone 10 nisan saat 11 den beri faturasız hattı faturalıya taşıyamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pazargünü başvuru cuma öğlen uygulamada hata oldu diye gerçekleşmedi. bende faturasızdan devam etme kararı aldım yapacak bir şey yok. sanırım paketlere zam geldi ucuz diye iptal ettiler ya da benim içim fesat hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 15 Nisan 2022; 12:39:21 >

• Şaşırdık mi, tabiki hayır
  • Klasik Vodafone yine formunda

• hala geçiş olmadı arkadaşlar bende anlamadım yarın bir daha ararım olmazsa iş çıkışı başka yere geçerim artık ne yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 14 Nisan 2022; 19:8:31 >
  • Benzer durum bende de var. Varmı süreci hızlandırmak için önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

Benzer durum bende de var. Varmı süreci hızlandırmak için önerisi olan?
    vodafone 10 nisan saat 11 den beri faturasız hattı faturalıya taşıyamadı

bana twitterden gelen cevap şu :

neyse faturalıya geçme olayı iptal oldu aradılar yine normal pakete devam ederim yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 15 Nisan 2022; 12:38:22 >

• Adi üstünde vodafone la bu
  • vodafone 10 nisan saat 11 den beri faturasız hattı faturalıya taşıyamadı
    Hocam son durum nedir? 10 gündür bu şekilde bekliyorum bende . Hat taşıdım .
  • Konunun en yetkilisi maart hocamı çağıracaktım bir vodafone sever birisi olarak ilk mesajı onun yazdığını görünce mutlu oldum.
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt

maaart bir tane ya
  • Seninle muhattap olmadıkça daha çok yanıp tutuşuyorsun sanki, hiçbir mesajın ile alakadar olmadığımın farkında olduğunu umuyorum, ayrıca seninle alakadar olmayan kişilere bu kadar salça olan insanlar için ne denir biliyorsundur sanırım
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    bilmez miyim mart hocam, hafif ironi de mi yapmayalım alınma yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.