Şimdi Ara

Vodafone 128kb Mikro Sim Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb, xperia z aldım. bu tel için vodafone hattımı kestireyim mi yoksa yeni mikro kart mı alayım? Yalnız şöyle bir sorun duydum vodafone da malesef 128kb lik kart yokmus. Ve sadece vodafone da yokmus. 64kb kartlar icinse şarj cok gidiyor gibi yazılar yazılmıs...

Bu konuda ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: aresee

Arkadaşlar mrb, xperia z aldım. bu tel için vodafone hattımı kestireyim mi yoksa yeni mikro kart mı alayım? Yalnız şöyle bir sorun duydum vodafone da malesef 128kb lik kart yokmus. Ve sadece vodafone da yokmus. 64kb kartlar icinse şarj cok gidiyor gibi yazılar yazılmıs...

Evet vodafone'da 128K sim yok. Vodafone'un bu olayına gıcık oluyorum.

Diğer operatörler mobil imza hizmetini 128K sim kart ile ver,rken vodafone 64K sim kartla veriyor. Vodafone Bu hizmeti bile diğer operatörlerden seneler sonra vermeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Arkadaşlar mrb, xperia z aldım. bu tel için vodafone hattımı kestireyim mi yoksa yeni mikro kart mı alayım? Yalnız şöyle bir sorun duydum vodafone da malesef 128kb lik kart yokmus. Ve sadece vodafone da yokmus. 64kb kartlar icinse şarj cok gidiyor gibi yazılar yazılmıs...

Diğer operatörler mobil imza hizmetini 128K sim kart ile ver,rken vodafone 64K sim kartla veriyor. Vodafone Bu hizmeti bile diğer operatörlerden seneler sonra vermeye başladı.

:( bu olay sarjı cok etkiliyormus birde ses kalitesini :( hat mı taşısam ne yapsam...

• 32 kb sim kartlar nasıl acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

:( bu olay sarjı cok etkiliyormus birde ses kalitesini :( hat mı taşısam ne yapsam...

Diğerlerinden daha iyi ve daha pahalı olmasına rağmen Türkcell'de dahil bütün operatörlerin kapsama alanı sorunu var.

Cep telefonu şarjının direk olarak kapsama alanıyla bağlantısı var. Kapsama alanı sinyalı zayıfladıkça cep telefonu gsm operatörünüzün şebekesine bağlanabilmek için daha fazla pil harcar. Bu sayede telefonunuzun şarjı daha çabuk biter.

Sim kartınız sadece gsm operatörünüzle bağlantı sağlayan bir şey olduğundan telefonunuzun şarjı ile direk bağlantılı değil.

• Şarj konusu kesinlikle dogru Turkcell'den Vodafone'a geçiş yaptım bariz bir şekilde şarjım daha az gidiyor 64 Mikro Sim verdiler bana da...Mecburen kart çıkarttırıp makasla kescem başka çare yok :(((
  • evet 64 kb lik vodafone şarjı resmen sömürüyor

Annemin telefonunu vodafone a denemek için taşımıştım. Sırf bunun için geri eski operatöre dönecem

Avea candır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5g sim kartı
    geçen yıl açıldı
    Vodafone e-sim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar inatla geçmediler , halen 64kb kart veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.