E devketten ikametgah gösterdim onun fotoğrafini çektiler aynı sekilde kimlik için de fotoğraf çektiler tamam dediler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone 20 GB 99₺ (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
peki hocam teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar online sistem üzerinden başvurda en son adres bilgileri kısmında hata alıyorum. Burası ile ilgili bilgisi olan var mı?
Beklenmedik bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
-
Anlık yoğun olmayan zamanlarda bu hızı bende alıyorum, onun dışında bana kalırsa vodafone pişmanlıktır. Öyle ki süründürüyor, şirket hattım vodafone ve zaman zaman data hattı gibi kullanmam gerekiyor. Resmen işkence çekiyorum. Kişisel hattım turkcell i kullanmam gerekiyor. İçinde ki 50gb ı kullanamadan süresi bitiyor. Hatta şimdi interneti kullanırken telefon gelirse resmen kağnıya dönüşüyor internet. Çözümde bulamadılar bu soruna. Özetle arada çok fiyat farkı yoksa, turkcell veya türk telekom tercih edin derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şükür bugün mesaj geldi numara taşıma işleminiz Vodafone a iletilmiştir diye, 48 saat içinde yine mesaj atacaklarmis
Bugün bende gittim başvuru yaptım bende de aynı şekilde ikametgah belgesinin fotoğrafını çektiler ve tc kimlik aldılar o kadar, bakalım hayırlısı
ben anlamadım ya ben de hattımı bimcellden taşıdım vodafone a ama bazısı diyor çok kötü bazısı diyor iyi kendi arkadaşım da 1 yıldır vodafone kullanıyor ve çok memnunun dedi. yani bu hat çekmeyen kişiler ve hattı kötüleyenlerle ilgili şüphelerim gitti sırf arkadaşım memnun diye bakalım görcez.
-
Telefonunuz 2 veya üzeri bant birleştirme yapıyorsa sıkıntı yaşamazsınız.
Bant birleştirme yapmıyorsa bazı lokasyonlarda problem olabilir
2 hattımı da taşıdım aynı tarifeyi telekom da 101 liraya kullaniyordum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün bayiden taşıma başvurusu yapsam faydalanabilir miyim ?
4 gün önce bayiden başvuru yapmıştım. Bugün başvurumun onaylandığına ilişkin mesaj geldi.
1 Ocakta vodafone bu pakete geçiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 Ocak 2023 saat 21.29 itibarı ile geçiyoruz şükür hadi hayırlısı olsun
Sonunda banada mesaj geldi 48 saat icinde hattin acilma zamani paylasilacaktir diye. pazartesi basvurmustum. 2 ocakta tasinir heralde
Bayiden bende iki gün önce başvurdum merak ettiğim internet bittiğinde durma özelliği var mı acaba ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar ben bayiden başvurdum sim kart aldım ama uygulamada aktivasyon takibinde başvurunuz alındı aranacaksiniz diyor sim kart teslimi için vs falan ama ben zaten sim kartı aldım ne iş yani anlamadım. Daha ilk seferden böyle saçma sorunlar çok canımı sıktı.
Bendede aynisi yaziyodu sim karti almama rağmen. gecisim olacak bugün yarin. Sikinti yok yani
Dün 31 Aralık Cumartesi akşam saat 18.00 gibi bayiden başvuru yaptım. E-Devlet uygulamasından İkametgah belgesinin fotoğrafını çektiler ve tc kimlik aldılar. Sonrasında Sms geldi ve 48 saat içinde hattınızın açılma zamanı paylaşılacaktır denildi. Muhtemelen yarın falan bilgi gelir. İnşallah pişman olmayız ve çekim sorunu yaşamayız. Bakalım hayırlısı.
Peki teşekkür ederim
Kampanya hala aktif görünüyor bugün gitsek faydalanabilir miyiz acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X