Şimdi Ara

Vodafone 20 GB 99₺ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
225
Cevap
16
Favori
26.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türktelekom tahahütüm bitmişti 12gb 120 tl önermişlerdi çok iyi denk geldi buna geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 69*12 AY = 828 TL ( Vodafone)

Neredeyse 1 seneyi 828 TL'den garanti altına almış oldum bu fiyatları görmek çok zor 1 ocak itibarıyla tüm sektör çalışanlarına en az %30 oranında zam yapacağı için paket fiyatlarını zor görürsünüz.

Umarım çekim problemi yaşamam güle güle kullanırım.

• 01halil kullanıcısına yanıt

Durma Özelliği Nasıl Yapılır?

İnternet bitince durma özelliği ile sürekli limit kontrolü yapmak gerekmez. Durma özelliği olan tarife yapmak ise oldukça kolay! Süper Uyumlu tarifenin ücretsiz durma özelliği var. Ücretsiz durma özelliğiyle tarife içeriğindeki haklar bittiğinde fatura kendiliğinden durur. Siz, istemedikçe fatura tutarı asla aşılmaz. Durma özelliği, Vodafone Süper Uyumlu ve Red tarifelerine gelinen ilk 30 gün içerisinde Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden dijital asistan TOBi’ye “durma” yazılarak ücretsiz birşekilde tanımlanabilir.

• internet bitince ücretsiz durdurma özelliği var mı?

• Arkadaşlar gün içinde formu doldurdum, mesaj geldi sizi arayacağız diye. Ama şu saate kadar arayan olmadı. Bugün kampanya bitse de ararlar mi beni yoksa bugün aramazlarsa yararlanamiyor muyum bu kampanyadan? Teşekkürler.

• alfista A kullanıcısına yanıt
    Tobi ye “durma” yazın, ücretsiz hak tanımlansın hocam veya müşteri hizmetlerini de arayarak ayarlayabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SEBEKEMIZE YAPMIS OLDUGUNUZ NUMARA TASIMA TALEBI MEVCUT OPERATORUNUZ TARAFINDAN KIMLIK BILGILERININ UYUSMAMASI SEBEBIYLE REDDEDILMISTIR. BIZI TERCIH ETTIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ. VODAFONE B003

Diye mesaj heldi az önce...

• Evet beyler 1 saat önce geçişim sağlandı.

internet değerleri mükemmel istanbul sancaktepe

Vodafone 20 GB 99₺

• Bugün saat 7 de geçişim tamamlandı fakat hâlâ internete giremiyorum. Bimcellden geçtim. Bildirim çubuğunun orda VoLTE sembolü var. Bimcell kullanırken yoktu. Telefonum gm9 pro. Aynı durumu yaşayan oldu mu?

• brktmr B kullanıcısına yanıt

hocam bende cuma günü başvuru yaptım bimcell den geçiş yaptım bekliyorum, sizin hat kaç günde açıldı?

ayrıca volte hd ses kalitesi oluyor diye biliyorum fakat bende de öyle birşey olursa bilgilendiririm

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Tesekkurler güzel bir bilgi faydalandık

• yusufckr Y kullanıcısına yanıt

Hat babamın üzerine. Babam bayiden geçişi yaptıktan 2 gün sonra geçiş tamamlandı. Fakat hala internete giremiyorum. Sabaha düzelmezse müşteri hizmetlerini arayacağım. İnternete bağlanmak için herhangi bir şey yapmamıza gerek yok değil mi ? Vodafone 20 GB 99₺ 

• robot216 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, hayırlı olsun

• Geçiş için başvurdum 2 gün oldu açılış saati bildirimi gelmedi. TT ise Ocak ayına ait telsiz kullanım ücreti diye 50 lira birden kesmiş, her ay kesiyordu zaten tek seferde 50 lira kesmesini anlamadım?

• Serciey kullanıcısına yanıt

Bendende bugun 24 lira kesmis. Hatta o kadar vardi o kadar kesmiş. Daha fazla tl olsaydi daha fazla keserdi kesin. Niye kesiyo anlamadim ne iş bu

• brktmr B kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar bende hâlâ internete bağlanmıyor. Sadece WhatsApp ve bip çalışıyor. Müşteri hizmetleri aradım. Güncelleme falan yaptılar ama işe yaramadı. Benim gibi arayanlar oluyormuş. Var mı başına gelen ve çözen?

• Sim kartı taktım "Sim kart desteklenmiyor" yazdı. Ne yapmak lazım? Aktif hale falan mı getirilecek?

• Tarife 99₺ olarak satışa sunulmaya devam ediyor, muhtemelen bu hafta dan sonra sona erer.

• leblebi82 L kullanıcısına yanıt

Vodafone yanimda uygulmasina giris yapip sim karti aktive et bolumu var galiba ordan yapiliyo

• Yokizm kullanıcısına yanıt

aynen öyle

ben sanırım yine başvuru yapcam çünkü hat babamın üstüne ben kendi başıma gittim aldım büyük ihtimalle iptal olcak hat :/

acaba hattımı hemen devretme yapsam hattım onaylanır mı 🤔

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.