< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm -- 2 Ocak 2023; 20:30:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm -- 2 Ocak 2023; 20:30:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben 25gb + tüm sosyal medya sınırsız tarifeyi 92 tl ye kullanıyorum. Ama şu an Turkcell geçiş başvurusu yaptım. İstanbul’un göbeğinde bir çok yerde Vodafone çekmiyor. Altyapıya önem vermiyorlar. İnternet hızı yerlerde. Kısacası Vodafone pişmanlıktır.
|
@S0N3R @robot216 @01halil https://tuketicisikayet.btk.gov.tr 'den yazdım ben.
Cevap:
|
Bimcell tarifem 20gb 75tl ama her an zam gelebilir diye tetikteyiz eyvallah geçerim buna. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
20gb 900dk 100tl ye başvurdum ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gerçekten güzel teklif. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yarın çocuğun hattı tasiyayim buna .. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Var ya ben o seçenegi seçtim mağazadan alacağım sim kartı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnterest -- 22 Aralık 2022; 20:8:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başvuru yaptık bakalım yarın gidip alırım artık simkartı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet olmuyormuş az önce müşteri hizmetleri ile konuştum. Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |