26 TL dediği paket 26 TL değil 32 TL, 1gb değil 3gb. |
Vodafone 2021 Faturasiz Guncel sms Gecis Tarifeleri (2. sayfa)
-
-
-
bimcel 12gb 32tl
-
Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler çok makbule geçti , tarifem bitmişti ne zamandır değiştirmeyi düşünüyordum çağrı merkezinden de arayıp arayıp sıkıştırıyorlardı. 40 lira civarına 10 gb netli tarife bakıyordum 36 liraya 9 gb netde fena değil buna da şükür:) -
quote:
Orijinalden alıntı: ÇakaçukaFaturasiz aile xlarge: 29TL, 750dk heryöne 1000sms heryöne 4gb net. QWER yaz 7000'e gönder. Doldur özelik mevcut.
YENİLENEN 9GB: 36TL, 750dk heryöne 250sms heryöne 9gb net. YENILENEN9GB yaz 7000'e gönder. Tarife hakkın bitince yenileme fırsatı.
Çeyrek altin firsat tarife: 26TL, 750dk heryöne 1gb net. SUPER600 yaz 7000'e gönder.
37TL, 750dk heryöne 1000sms heryöne 7GB net + Hafta sonu konuştuğun kadar hediye. KIMAKSI yaz 7000'e gönder.
Faturasız Aile XLarge çok iyi oldu. Teşekkürler.
-
-
telsiz kullanım ücreti var mı bu tarifelerde -
-
9 GB olanı kullanan var mı internet sitesinde bulamadım.
9 GB ın hepsi normal internet mi ?
-
Evet hepsi normal int -
bende faturasız hatta geçmek istiyorum, redli tarifedeyim bir türlü mh ye ulaşamıyorum.
-
Yenilenen 9gb daki yenilenen ne demek acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: slickman
Yenilenen 9gb daki yenilenen ne demek acaba?bitince vakti gelmeden yenileyebilion o mantik
-
Teşekkürler cevap içinquote:
Orijinalden alıntı: gzegenbitince vakti gelmeden yenileyebilion o mantik
Alıntıları Göster -
Kolay paket 9 gb kullanıyorum.Yenilenen 9 gb a geçersem paketin bitişi beklenir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksa_ -- 7 Mart 2021; 23:33:49 > -
Faturalidan geciliyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X