Şimdi Ara

Vodafone 444 lü numaralarıa aramak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
7.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Bugün 444 ile başlayan bir numarayı aradım 7 haneli girin diye uyarı çıktı, mecburen aradım. Az önce My Vodafone'a baktım, numaradan ücret alınmamış ve başında 216 alan kodu var ben çevirmememe rağmen.

Yorumunuzu görünce hemen kontrol ettim kendi faturamı ama en son dün öğlene kadar olan işlemleri görebildim, ama dediğiniz gibiyse çok iyi
  • Bütün oparotorler paralı olmuş öyle bir karar vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

Bütün oparotorler paralı olmuş öyle bir karar vardı

Hocam öyle bir kara yok. BTK nın verdiği karar; "Tüm müşteri hizmetlerine (444 ile başlıyan numaralara) Türkiye'nin her yerinden alan kodu kullanılmadan sadece 7 numarayı tuşlayarak ulaşılacaktır."
  • Vodafone da guncel gorusmdde ucretsiz olan seylerim belli bir sure sonra ucretli hale geldigini bilen birisiyim. Buna dikkat edin, net ogrenmeden bisey yapmayin
  • en iyisi ön ödemeli biri test etsin. faturalıda faturayı beklemek var.
  • Arkadaşlar burda şöle bir mesele var 444 numaraların başına alan kodu koyuyorduk şimdi alan kodu koyulmuyormuş btk bu kararı ne almış anlamış değilim mail attım btk konu hakkında alakadar bir bilgi vermediler gereksiz bilgi verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

Arkadaşlar burda şöle bir mesele var 444 numaraların başına alan kodu koyuyorduk şimdi alan kodu koyulmuyormuş btk bu kararı ne almış anlamış değilim mail attım btk konu hakkında alakadar bir bilgi vermediler gereksiz bilgi verdiler

Kararın gerekçesi : Tüm müşteri hizmetlerine (444 ile başlıyan numaralara) Türkiye'nin her yerinden alan kodu kullanılmadan sadece 7 numarayı tuşlayarak ulaşılmasını sağlamak.
  • böle kararmı olur btk hiç tûketiciyi düşünmüyor
  • quote:

böle kararmı olur btk hiç tûketiciyi düşünmüyor

Arkadaşım BTK.nın kararrında bir yanlışlık yada hata yok. Adamlar 444 lu numaralara yapılan aramalar ücretli olsun, paket dakikalarından düşsün yada dakika başına şu kadar ücret alın demiyor. Sadece İstanbul'dan da arasan Ankara'dan da arasan Van'da da arasan onüne kod numarası koymadan direk olarak 7 numara tuşlayarak aranabilsin demiş.

Şu anda vodafon'un kod cevirmeden yapılan aramalardan ücret aldığı kesinleşmiş bişey değil, bekleyip görecez.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 19 Mart 2011; 5:36:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Arkadaşım BTK.nın kararrında bir yanlışlık yada hata yok. Adamlar 444 lu numaralara yapılan aramalar ücretli olsun, paket dakikalarından düşsün yada dakika başına şu kadar ücret alın demiyor. Sadece İstanbul'dan da arasan Ankara'dan da arasan Van'da da arasan onüne kod numarası koymadan direk olarak 7 numara tuşlayarak aranabilsin demiş.

Şu anda vodafon'un kod cevirmeden yapılan aramalardan ücret aldığı kesinleşmiş bişey değil, bekleyip görecez.

vodafone müst hizm dk sı 30 kuruş diyor ücretli yani belirsizlik yok. 2 sefer ayrı ayrı sordum cevap bu hatta müst hizm arama başı 35 krş dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

quote:

quote:

vodafone müst hizm dk sı 30 kuruş diyor ücretli yani belirsizlik yok. 2 sefer ayrı ayrı sordum cevap bu hatta müst hizm arama başı 35 krş dediler

Hocam vodafone muşteri hizmetlerini aramak eskidende ücretliydi, onu hiç anlamış değilim zaten vodafone abonesiyim vodafene hattımdan müşteri hizmetlerini arıyorum hizmetleriyle ilgili bir sorun yada problemden dolayı ve ücret ödüyorum

Konumuza dönersek forumda aveanin 444 lu numaralara yapılan aramalarda toplu dakikalaını kullandırdigını belirten forumdaş var,

http://forum.donanimhaber.com/m_46694909/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Sayın @Dr. Vivera myvodafonedan güncel faturasını kontrol ettiğinde ücret yansımadığını görmuş.

sayın @hakan_80 bankayı aradığında bakiyesinin azaldığından bahsetmiş ama ön ödemeli hatlarda toplu dakikası olmadığı için bakiye düşmesi normaldır.

Ben kendi güncel faturamı kontrol ediyorum ama dün alan kodu cevirmeden yaptığım aramanın detayı daha faturama yansımamış, öncekilerde (ayın 10. na kadar olan aramalarda) sorun yok, toplu süreden düşmüş.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 19 Mart 2011; 5:37:51 >
  • sonuçta ön ödemeli olduğunuzdan 10 dk. için 50 Krş. ta ödeseniz, arama sonunda bir ücret ödiyeceksiniz. Faturalı hatlarda paket içeriğine göre her yöne 300-500-1000-2000 dk. bedava var, eğer 444 lu numaraları her yöne kapsamından çıkarırlarsa her yöne diyip tüketiciyi kandırmiş olurlar. Kaldıki mevcut abonelere bu konuda an kötü ihtimal mesaj atıp 444 lu numaraların ücretlendirileceğini belirtmeleri lazımdı. Her iki durum içinde hakem heyetlerine baya iş çıkacak demektir.
  • Kendi müşteri hizmetlerimi aradağımda henüz faturaya yansıyan birşey olmadı turkcelliyim.
  • Valla vodafone da müşteri hizmetleriyle konuşmak ücretli geçmiş döneme ait bir fatura örneği vereyim, orda 444 lu aramalarım paket dahilinde 0 TL olarak gözükürken müşteri hizmetleri (4440542) ve vodafonun cihaz dağıtımını yapan telesatış kanalına (4441549) yapılan aramalar ücretlendirilmiş.

Vodafone  444 lü numaralarıa aramak?
  • bendede ücretlendirilme yok her yöne dk gidiyor. Vodafone sadece kendi mh aramasında 30 kuruş mu ne eliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

bendede ücretlendirilme yok her yöne dk gidiyor. Vodafone sadece kendi mh aramasında 30 kuruş mu ne eliyor

Dostum hoşgeldin, gerçekten invisible olmuştun. Geçmiş olsun...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

bendede ücretlendirilme yok her yöne dk gidiyor. Vodafone sadece kendi mh aramasında 30 kuruş mu ne eliyor

Dostum hoşgeldin, gerçekten invisible olmuştun. Geçmiş olsun...

Sağolasın 6 senede ilk cezamızı aldık.
  • allah tekrarını nasip etmesin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.