Vodafone ön ödemeli hattımla 444 02 02 yi aradım ve hediye dakikalarımdan düştü. Belirteyim.
Vodafone ön ödemeli hattı benimkide hediye dakika nasıl alablirim peki?
quote:
Orijinalden alıntı: Samsung-İstanbul
quote:
Orijinalden alıntı: addicteddd
Vodafone ön ödemeli hattımla 444 02 02 yi aradım ve hediye dakikalarımdan düştü. Belirteyim.
Kişiye özel kampanya düzenliyorlar hocam. Şans işi.
quote:
Orijinalden alıntı: Samsung-İstanbul
quote:
Orijinalden alıntı: addicteddd
bende de vodafone ön ödemeli hat var. 444lü numara arayınca önce hediye TL'lerden düşüyor. ama ücretlendirme hakkında hala detaylı açıklama yok. benim koyun milletim çok yaşasın!
Bende *123#17# ile görebildiğim hediye dakikalarım ve *123#23# ile görebildiğim hediye liram var (sadece 1 lira var).
444'lü bir hattı (4440542 hariç) 7 haneli olarak aradığımda hediye dakikamdan mı düşecek yoksa hediye liramdan mı?
Eğer önce hediye liramdan düşüyorsa hediye liram da bittiğinde hediye dakikalarımdan düşecek mi?
quote:
Orijinalden alıntı: coolman7
Bende *123#17# ile görebildiğim hediye dakikalarım ve *123#23# ile görebildiğim hediye liram var (sadece 1 lira var).
444'lü bir hattı (4440542 hariç) 7 haneli olarak aradığımda hediye dakikamdan mı düşecek yoksa hediye liramdan mı?
Eğer önce hediye liramdan düşüyorsa hediye liram da bittiğinde hediye dakikalarımdan düşecek mi?
Kendim denedim :) 4440444'ü aradım denemek için hediye dakikalardan (*123#17# ile sorgulananlardan) gitti. Hediye liraya dokunmadı. Bilginize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme