Şimdi Ara

Vodafone 444 lü numaralarıa aramak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
7.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha dün farkettim. Kamu 500+500 abonesiyim. Normalde 444 lü numaraları başına 0212 falan koyarak arardım.

Dün bi bankayı arayacam, 444 lü yü 0212 4444 ** ** diye arıyorum.

Bant çıkıyo aradağnız numarayı başında alan kodu olmadan arayın diyor.

Başka bi444 lü numara daha denedim. sonuç aynı.

Bu vodafone fazla oluyor.

Beyler hakkımızı arayalaım. Bize heryöne 500 dakika veriyorsa 444 lü nolar ondan düşebilmelidir.

444 ü ararken şehir içi konuşma kadar yazdığına göre vodafonun yaptığı sineğin yağını çıkarmaktır

------------------

Arkadaşlar, son durumda 444 lülerin şekebeke dışı paket hakkınızdan düştüğü kesinleşmiş gibidir. Ama 4440542 vodafonun kendisini arasanız arama başı 40 kuruş falan düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbaran -- 6 Nisan 2011; 16:37:51 >

• Onun suçu yok. Kanun öyle çıktı. Herkeste öyle
  • bu konuda bende sıkıntılıyım, ancak biraz önce fransız voip ten aradım durum aynı,

devlet
    para çekicek bir yerler arıyoe
  • btk kararı var vodafone nun suçu değil 444 ler artık ücretli oldu ...
  • Beyler sağolun. Yalnız BTK sadece alan kodu çevirmeden aransın demiş. Bunun karşılığında telekomun aldığı ücrette bir değişme yok. Yani BTK ücretle ilgili bir düzenleme yapmamış.

Aramaların paket ücretlere dahil edilmesi yada dakikada 40 kuruşa kadar ücretlendirilmesi kararını operatörlere bırakmış.

Tabiki operatörler yolunacak kaz olarak gördükleri için kendi lehlerine yorumlamışlar olayı.

Tukcell dede aynısı oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbaran

Daha dün farkettim. Kamu 500+500 abonesiyim. Normalde 444 lü numaraları başına 0212 falan koyarak arardım.

Beyler hakkımızı arayalaım. Bize heryöne 500 dakika veriyorsa 444 lü nolar ondan düşebilmelidir.

444 ü ararken şehir içi konuşma kadar yazdığına göre vodafonun yaptığı sineğin yağını çıkarmaktır

Hocam başına kod koymadan arayınca ücretlendirme yapıldığı bilgisini doğrulattınızmı ? Bende şimdi bir müşteri hizmetlerini ararken aynı uyarıyı aldım, konuşmamı yaptım yarın itibariylede myvodafondan güncel konuşma detaylarıma bakar, faturalandırılıp faturalandırılmadığını kontrol edecem.

• iyi de şöyle bir şey var ama btk illa paketten düşülcek dememiş ki operatörlerin insiyatifine bırakmış yani ister ücretlendir istersen ücretlendirme şeklinde onlarda olayı lehlerine çevirmişler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0850 li hat
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: hakanbaran

Daha dün farkettim. Kamu 500+500 abonesiyim. Normalde 444 lü numaraları başına 0212 falan koyarak arardım.

Hocam başına kod koymadan arayınca ücretlendirme yapıldığı bilgisini doğrulattınızmı ? Bende şimdi bir müşteri hizmetlerini ararken aynı uyarıyı aldım, konuşmamı yaptım yarın itibariylede myvodafondan güncel konuşma detaylarıma bakar, faturalandırılıp faturalandırılmadığını kontrol edecem.

6 sında konuşmuşum bişey yazmamış

Vodafone  444 lü numaralarıa aramak?

• sayın @s.volkan

Önceden 444 numaralara yapılan aramalar kullanılan pakettin dakıkalarından düşüyordu, 5 şubatta BTK karar aldıktan sonra artıl alan kodu olmadan 7 haneli numaralarla aranmaya geçildi. Vodafone uygulamaya yeni geçmiş ( ben bugün farketttyim) ayın 9.da alan koduyla aramaya devam ediyorduk.

Şimdi yeni uygulamadan sonra eski uygulama devam edip, kullanılan paketin dakikalarından mı düşecek yoksa fiyatlandırma yapılacak mı o önemli.
  • Maalesef operatorler kendilerine göre yorumladılar. Vodafone'u bilmiyorum ama Turkcell'de paketten düşmüyor. Ekstra ucretlendiriliyor..
  • quote:

sayın @s.volkan

Önceden 444 numaralara yapılan aramalar kullanılan pakettin dakıkalarından düşüyordu, 5 şubatta BTK karar aldıktan sonra artıl alan kodu olmadan 7 haneli numaralarla aranmaya geçildi. Vodafone uygulamaya yeni geçmiş ( ben bugün farketttyim) ayın 9.da alan koduyla aramaya devam ediyorduk.

Şimdi yeni uygulamadan sonra eski uygulama devam edip, kullanılan paketin dakikalarından mı düşecek yoksa fiyatlandırma yapılacak mı o önemli.

dün btk açaıklama yaptı.açıklama.... tum gazetelerde vardı.konunun bizimle alakası yok.444 lü aramalar için önceki uygulaması ne ise aynen devam ediyor,uygulama gsm firmalarının tasarrufunda..şeklinde..
  • bence burda suç btk'nin. T.telekom ve gsm operatörlerinin nasil soyguncu oldugunu bildigi halde, 444 nolu hatlar normal sabit telefon seklinde olmali sartini kosmaliydi. Bu sekilde özel servis ucreti uygulanmayacakti ve paket dakikalarimizdan dusmesini saglamalaydi.
    Bu örümcek beyinliler oldukca daha cok kaziklanacagimiz belli.
  • Turkcell hakkında şikayetleri bildiğim için vodafon'da da aynı uygulama varmı diye formu kontrol ederken konuya denk geldim, ama şu an için vodafon'un ücret aldığını "kesin" bilen yok
  • Bir kaç gün önce aramıştım, bir bakıyım fatura ayrıntısına.
  •  Vodafone  444 lü numaralarıa aramak?
  • Şimdi aynı numarayı aramak istedim, maalesef aranmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

sayın @s.volkan

dün btk açaıklama yaptı.açıklama.... tum gazetelerde vardı.konunun bizimle alakası yok.444 lü aramalar için önceki uygulaması ne ise aynen devam ediyor,uygulama gsm firmalarının tasarrufunda..şeklinde..

BTK.nın açıklamasını biliyorum ama turkcell aboneleri BTK kararından sonra 444 numaralara dogru yapılan aramalarda paketlerindeki toplu konuşma dakikalarından düşmediğini ve paketlerinin yurtiçi konuşma ücretlerinden faturalandığından bahsetmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Şimdi aynı numarayı aramak istedim, maalesef aranmıyor

Bende en son ayın 10.da alan koduyla beraber 444 arama yapmıştım ama bugün "alan kodu eklemeden 7 rakamlı olarak arama yapın" diye bant kaydı çıkıyor.
  • Bugün 444 ile başlayan bir numarayı aradım 7 haneli girin diye uyarı çıktı, mecburen aradım. Az önce My Vodafone'a baktım, numaradan ücret alınmamış ve başında 216 alan kodu var ben çevirmememe rağmen.
  • bu başlıkla bu konu kapanır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.