Şimdi Ara

Vodafone 444 lü numaralarıa aramak? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
7.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: trasher

17/03/2011 15:23 Telefon 02124440800 137 0.00

şeklinde yansımış yani her yöne dk lardan düşmüş ekstra bir ücretlendirme yok bende 444 0larak çevirmiştim başına otomatik olarak 212 konulmuş...

enteresan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuloguz

quote:

Orijinalden alıntı: trasher

17/03/2011 15:23 Telefon 02124440800 137 0.00

şeklinde yansımış yani her yöne dk lardan düşmüş ekstra bir ücretlendirme yok bende 444 0larak çevirmiştim başına otomatik olarak 212 konulmuş...

enteresan...

Neden ?
  •  Vodafone  444 lü numaralarıa aramak?

Vodafone  444 lü numaralarıa aramak?

yukarıdaki bilgilere göre henüz yansıyan bi ücret yok. hatta 14 Marttaki görüşmeyi, başına alan kodu eklemeden yapın diye uyarı verdi. Kendisi 216 eklemiş.. Tarife: KAMU1000

• burdanda anlaşılıyorki Turkcell Kazakistan'daki Kazakcell'in başarısından memnun kalıp, Türkiyede yeni yapılanmaya gidip Kazıkcell olacak...
  • Su baslik degisse artik
  • dun bende aramistim 4440900 u baktim my vodafon da ucret kismi 00 tl yaziyordu
  • Kısaca vodafone 444 lü aramalar için ayrıca ücret almıyor, tarifedeki mevcut ücretsiz dakikalardan düşüyor diyebilir miyiz?
  • şimdilik öyle diyoruz, güncel faturamda ücretlendirilmemiş, ama faturam çıksın belgeliyecem o zaman alıp almadığını.
  • Vodafone direk 444 0 444 olarak arasan bile ücretlendirmiyor demek. Bu süper işte. Turkcell alan kodu koyunca ücretlendirmiyordu, şimdi koyunca da ücretlendiriyor Vodafone ise kendisi alan kodunu koyuyor. Vodafone da fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Vodafone direk 444 0 444 olarak arasan bile ücretlendirmiyor demek. Bu süper işte. Turkcell alan kodu koyunca ücretlendirmiyordu, şimdi koyunca da ücretlendiriyor Vodafone ise kendisi alan kodunu koyuyor. Vodafone da fark var

Vodafone 0212 alan kodlu arıyor sadece bu bilinsin yeter. Yani şebeke içi arama yapmıyor olay budur. Tarifenize 0212 ne olarak ücretlendiriliyorsa(Her yöne dk yada sabit hat sınırsız) o şekilde düşme fiyatlandırma olacaktır.
  • arkadaşlar 444lü nolara faturama baktım ücretlendirmemiş. mail atmıştım şöyle cevap yazmışlar...

-------------------------------

Sayın xxxxxxxxxxxxxxxxxxx,

Türk Telekom'un aldığı karara bağlı olarak il ve alan kodu ile 444'lü numaralar mevcut durum itibarı ile aranamamakta olup, 444' lü numaralar (bankalar gibi) kullanılan tarifenin sabit hatlara (Türk Telekom) doğru arama ücreti ile ücretlenmeye devam edecektir ve şayet kullanılan tarifede toplu süre avantajı bulunmakta ise, söz konusu aramalar toplu süreden düşülmektedir.

0 xxxxxxxxxxx numaralı hattınız için yapılan kontrollerde Cep Kamu 1000 Midi tarifesini kullandığınız tespit edilmiş olup ilgili aramalar için toplu sürenizden düşüm yapılabileceğini belirtmek isteriz.

Ancak, bu durum yeni uygulamayla aranılan numara bazında değişiklik göstermektedir ve arayacağınız numarayı tarafımıza ilettiğiniz takdirde net bilgilendirme yapabileceğimiz bilgisini de paylaşmak isteriz.

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri

On 15 Mart 2011 Salı at 11:55, xxxxxxxxxxxxxx wrote:

> Ad Soyad : xxxxxxxxxx
    > E-mail : xxxxxxxxxxxxxxxxxx
    > Telefon Marka :
    > Telefon Model :
    > Vodafone Abonesi : Evet
    > Abonelik Türü : Faturalı
    > Kurumsal / Bireysel : Bireysel
    > Telefon : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    > İrtibat No : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    > Konu : Tarife ve Fatura / TL İşlemleri - Fatura İşlemleri
    > Konu Metni : 444 lü numaraları artık başına alan kodu koyarak arayamaktayım. Eskiden bunlar toplu görüşme süremden düşüyordu. Mevcut ücretlendirme sisteminiz nedir?
    >
    >Saygılar
    >
    >

• quote:

Ancak, bu durum yeni uygulamayla aranılan numara bazında değişiklik göstermektedir ve arayacağınız numarayı tarafımıza ilettiğiniz takdirde net bilgilendirme yapabileceğimiz bilgisini de paylaşmak isteriz.

Bu kısımda ne demek istemiş tam anlayamadım.
  • açık kapı bırakıyolar. normalde dakika hakkınızdan düşüyoruz ama düşmeyebiliriz de. en iyisi bize sorun diyor.

iyide kardeşim o zaman yayınla tarifeni görelim.

işim gücüm yok da 444 xx xx ü arasam ne yazar diye sizi mi arayacam. saçmalık
  • genelinde ücretlendirme yaplmıyor. Ücretlendirilen bir arama olsa forumdaş hemen haber verir zaten.
  • genelinde ücretlendirme yaplmıyor. Ücretlendirilen bir arama olsa forumdaş hemen haber verir zaten.
  • şimdi tekrar baktım güncel fatura detayıma, 444 lu numaraların başına 542 koymuşlar şebeke içi görüşme gibi gözüküyor.

Vodafone  444 lü numaralarıa aramak?
  • Turkcell'de durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Turkcell'de durum nedir ?

Turkcell affetmez.
  • vodafone mh başına 542 koyduruyor. Bunu da turkcelldeki bedava ile arayabiliyorum. Ise bak kendi abonesi parayla arıyor. Ben turkcell mh yi parayla arıyorm. Turkcellli voda mh yi bedava arıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.