Şimdi Ara

Vodafone 444 lü numaralarıa aramak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
7.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dangeraus

allah tekrarını nasip etmesin

3 ceza puanım daha var :) Hemde geldiğim gibi aldım. Admin liğe aday oldum o kadar isyanım :)
  • hayırdır ne olduki bu kadar ban yedin sinirden devrelerini yakacan
  • Şimdi myvodafondan güncel fatura detayımı kontrol ettim 444 lu aramam ücretlendirilmemiş, ( başında kod olmadan çevirmiştim )

Vodafone  444 lü numaralarıa aramak?
  • benim anlamadığım btk hangi akla hizmet bu kararı vermiş misal olarak ben yurt dışından bir sabit hatlı telefondan bankama ulaşmak istedim ne olacak başına 4440900 diye mi arayacağım eee teknik olarak ta bu mümkün değil başına ülke ve alan kodu da koyamıyorsun nasıl olacak bu iş
  • Ben de mail atım bakalım ne diyecekler ücretlendirme ye
  • Az önce faturasız hattımdan 444 lü numara aradım sabit hat aramış gibi ücretlendirildim hem de hediye tl lerimden gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muko70

Az önce faturasız hattımdan 444 lü numara aradım sabit hat aramış gibi ücretlendirildim hem de hediye tl lerimden gitti.

Faturasız hatlarda ücretlendirilmesi normaldır, biz faturalı ve toplu dakika içeren hatlarda ücretlendirilme yapılıp yapılmadığını tartışıyoruz. Ama sizin durumunuzu ele alırsak bir yanlışlık olmuş olması lazım, 1 aramaya 2 ücretlendirme yapılamaz, fakat daha önce düşmeyen görüşme ücretiniz sistem tarıfından yeni düşürüldüğü için sizi yanıltabilir. Çünkü öyle salak saçma uygulamaları var sistemsel hata yüzünden geç yansıtma gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: muko70

Az önce faturasız hattımdan 444 lü numara aradım sabit hat aramış gibi ücretlendirildim hem de hediye tl lerimden gitti.

Faturasız hatlarda ücretlendirilmesi normaldır, biz faturalı ve toplu dakika içeren hatlarda ücretlendirilme yapılıp yapılmadığını tartışıyoruz. Ama sizin durumunuzu ele alırsak bir yanlışlık olmuş olması lazım, 1 aramaya 2 ücretlendirme yapılamaz, fakat daha önce düşmeyen görüşme ücretiniz sistem tarıfından yeni düşürüldüğü için sizi yanıltabilir. Çünkü öyle salak saçma uygulamaları var sistemsel hata yüzünden geç yansıtma gibi.

Hocam mesajimi yanlış anlamışsınız ya da ben tam açıklayamamışım :) Normal bakiyeden gitmedi yani demek istediğim hediye tl lerle de aranabiliyor tarifenizin sabit hat ücretlendirilmesi nasılsa o şekil de ücretlendiriliyorsunuz.

• Yanlış anlama için kusura bakma Şu anda vodo için faturalı hatlarda toplu kunuşma dakikası olanlardan, ücretlendirilme yapıldığını söyleyen olmaması iyi haber..
  • eger vododa 444 lu nolar hediye dakika veya hediye tl'lerden gidiyorsa bu cok iyi. Turkcllden ve aveadan millet baya gelir. Aslinda bu olay cok guzel bir koz ama kiymetini bilmiyorlar
  • Arkadaşlar geçen hafta sonu 444leri alan kodu ile aramaya çalıştım ama bildiğiniz gibi arayamadım. Daha sonra mecburiyetten dolayı alan kodu koymadan direk aradım. Bugün detaylara bakınca yaptığım görüşmelerin başına alan kodu koymadığım halde alan kodu vardı. Görüşmeler için Vodafone ücrette belirtmemiş.

Şimdi anlamadığım vodafone artık bu görüşmeleri ücretsiz mi yaptı, yoksa bu görüşmelerin ücretsiz olması için bir açık mı buldu?

Tarifem bu arada Her Yöne Midi 500 + 500
    Görüşme ayrıntıları
    13/03/2011 09:57 Telefon 05324446663 TURKCELL 14 0.00
    13/03/2011 09:58 Telefon 02124444463 35 0.00

Şimdi MH ile görüşüyorum. Bir sonuç alırsam bildireceğim...

Görüştüm. Kendilerini aramak süreden bağımsız 35 krş diğer numaralar için herhangi bir ücret bilgileri yokmuş.

Artık ne çıkarsa bahtımıza....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokratesnk -- 15 Mart 2011; 21:14:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sokratesnk

Arkadaşlar geçen hafta sonu 444leri alan kodu ile aramaya çalıştım ama bildiğiniz gibi arayamadım. Daha sonra mecburiyetten dolayı alan kodu koymadan direk aradım. Bugün detaylara bakınca yaptığım görüşmelerin başına alan kodu koymadığım halde alan kodu vardı. Görüşmeler için Vodafone ücrette belirtmemiş.

Şimdi anlamadığım vodafone artık bu görüşmeleri ücretsiz mi yaptı, yoksa bu görüşmelerin ücretsiz olması için bir açık mı buldu?

Tarifem bu arada Her Yöne Midi 500 + 500
    Görüşme ayrıntıları
    13/03/2011 09:57 Telefon 05324446663 TURKCELL 14 0.00
    13/03/2011 09:58 Telefon 02124444463 35 0.00

Şimdi MH ile görüşüyorum. Bir sonuç alırsam bildireceğim...

Biz yukarıda ne diyoruz :D her yöne dk dan gidiyor. Sonuç almana gerek yok sen direk arıyorsun o seni 212 veya artık neyse ona aktarıyor.

• invisible; tamam şuanda dediğin gibi heryöne veya hediye dakikalardan gidiyor ama nasıl gidiyor? Sürekli bu düzende mi gidecek? Garantisi var mı?

Müşteri temsilcisi konu hakkında herhangi bir garanti vermiyor. Gidebilir de gitmeyebilirde diyor.

Amacım net ve kesin bir bilgi alabilmekti ama gene alamadık.

Vodafone'nın insafına kaldık anlaşılan.
  • BTK olay bizimle alakalı değil diye açıklama yaptı. Muhtemelen operatörler aralarında anlaşarak ücretlendirdiler bu numaraları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokratesnk

invisible; tamam şuanda dediğin gibi heryöne veya hediye dakikalardan gidiyor ama nasıl gidiyor? Sürekli bu düzende mi gidecek? Garantisi var mı?

Müşteri temsilcisi konu hakkında herhangi bir garanti vermiyor. Gidebilir de gitmeyebilirde diyor.

Amacım net ve kesin bir bilgi alabilmekti ama gene alamadık.

Vodafone'nın insafına kaldık anlaşılan.

Ücretlendirdiklerine dahil bilgi vermedikleri sürece sorun yok.
  • 444 olayının ben sadece tüketici kolaylığı olarak alıyorum. bakıncada 444 arasamda 0212444 aradığını görüyorum. Sabit hat sınırsız olandan sanırım dk gitmez ama işte tek bilmediğim olay bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

444 olayının ben sadece tüketici kolaylığı olarak alıyorum. bakıncada 444 arasamda 0212444 aradığını görüyorum. Sabit hat sınırsız olandan sanırım dk gitmez ama işte tek bilmediğim olay bu

Amaç zaten tüketici kolaylığı ama, öperatörler kolaylığı karlılık olarak anlamasınlar da
  • btk açıklama yapmı operatörler süçu bize atıyor ama bizimle alkası yok diye.

http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Bulten/2011/09032011_444numara.pdf
  • 17/03/2011 15:23 Telefon 02124440800 137 0.00

şeklinde yansımış yani her yöne dk lardan düşmüş ekstra bir ücretlendirme yok bende 444 0larak çevirmiştim başına otomatik olarak 212 konulmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trasher

17/03/2011 15:23 Telefon 02124440800 137 0.00

şeklinde yansımış yani her yöne dk lardan düşmüş ekstra bir ücretlendirme yok bende 444 0larak çevirmiştim başına otomatik olarak 212 konulmuş...

Hangi operatör?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.