< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > |
VODAFONE 5GB+750DK ilk 3 ay ₺14/ay|sonraki 12 ay ₺29/ay + 2.85 tl vergi
-
-
Yanıltıcı başlık.
Online'a özel ilk 3 ay ₺14/ay sonraki 12 ay ₺29 /ay + 2.85 tl vergi dahil de değil.
Yaşadığım bir olayı anlatayım. Vodafone yanımda tarife önerdi 29 tl ye 750 dk 250 sms 7 gb 29 tl geçiş yaptm paket 32 tl gösteriyordu. Müşteri temsilcisni aradım % 35 indirimle aynı paketi tanımladı 32 tl vergisiyle birlikte. Sonra fatura vergisiz 32 tl geldi tekrar 2.85 de vergi ödüyorum.
Şikayet kayıdı oluşturdum ses kaydı dinlendi sorun yok vergi dahil denmemiş dendi işin içinden sıyrıldılar böyle güzel insanlar müşteri temsilcilerine selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 26 Aralık 2020; 14:21:33 > -
İsterse üstüne para versin Vodafone’a geçersem ne olayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone baz istasyonunun dibinde 0.3 mb hız almışlığım var. Ben de tövbe ettim ölüm kalım meselesi olmaz ise Vodafone'a geçmem.
Sonraki 12 ay 29 TL, vergiler dahil değil. -
Başlık silinmeli aldatıcı konu başlığını acanada uyarı cezası verilmeli en ez 1 yıl foruma mesaj atmamali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kgulle -- 26 Aralık 2020; 14:48:59 >
Vodafone faturalı pişmanlıktır..
Bimcell dost m alırsın 28 lira 750dk-750sms-8gb veya 32 liraya 12gb'lı halini veriyo. silsüpür+ bazen yüklemeye özel haftalık veya aylık internet vermesi de cabası. hem istediğin zaman iptal edersin taahhüt yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camila8 -- 26 Aralık 2020; 16:3:16 > -
Bu iş aynı kargo şubeleri gibi hocam, hani bir ilçede herkes mng ye küfrederken başka bir ilin ilçesinde ondan iyi kargo yoktur.
İşyerimde Turkcell ve Telekom pişmanlıkken Vodafone sorunsuz sıkıntısız çekiyor. MH ve faturalı tarifeler konusunda sıkıntı yaratan bir firma olarak anılmasını anlarım ama çekim olayı göreceli bence.
vodafone 3 ay deneme + 12 ay taahhütlü pakete geçmiştim 8 senelik aboneliğimin son yılı. ilk 3 ay deneme süresinde taahütü iptal etmek için aradım, öyle bir bilgi verilmemiş size diye beni yalancı çıkardılar, 3-4 defa şikayet kaydı oluşturdum, beni arayan MT adını ve tarihini vererek her defasında bir önceki şikayetime ulaşamadıklarını belirttiler, 1 sene katlandım sonra Turkcell e geçtim.
39 TL ye 9 GB 500 dk tarifem var, bazen 12 GB, 1000 dk pakete geçip 50 ödüyorum. kafama göre. her hafta bol GB hediyesi var, interneti aşırı hızlı
-
As hocam :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki super uyumlu yazan uygun gibi ne dersiniz ? 39 lira 10 GB ve sanirim tarife icerigi degistirilebiliyor , bu konuya hakim misiniz ? Konusma ve sms i en aza indirgerseniz kac Gb oluyor ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yanıltıcı başlık. Online'a özel ilk 3 ay ₺14/ay sonraki 12 ay ₺29 /ay + 2.85 tl vergi dahil de değil. Yaşadığım bir olayı anlatayım. Vodafone yanımda tarife önerdi 29 tl ye 750 dk 250 sms 7 gb 29 tl geçiş yaptm paket 32 tl gösteriyordu. Müşteri temsilcisni aradım % 35 indirimle aynı paketi tanımladı 32 tl vergisiyle birlikte. Sonra fatura vergisiz 32 tl geldi tekrar 2.85 de vergi ödüyorum. Şikayet kayıdı oluşturdum ses kaydı dinlendi sorun yok vergi dahil denmemiş dendi işin içinden sıyrıldılar böyle güzel insanlar müşteri temsilcilerine selamlar. |
İsterse üstüne para versin Vodafone’a geçersem ne olayım
|
Başlık silinmeli aldatıcı konu başlığını acanada uyarı cezası verilmeli en ez 1 yıl foruma mesaj atmamali
|
Benzer içerikler
- vodafone 60 gb
- vodafone 10 gb hediye tobi
- blaupunkt ls160 yorumlar
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- bimcell yeni hat 19 tl
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X