Şimdi Ara

VODAFONE A GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim tarifeye geçmeyi düşünüyorum internet hızı nasıldır ya da kesilmeler oluyor mu bilgi verirseniz sevinirim. Şu an avea kullanıyorum 500dk+5000sms+1gb ama internet hızından memnun değilim bu yüzden vodafone a geçmeyi düşünüyorum. Turkcell de tarife yapmadığından turkcell e geçmeyi düşünmüyorum.

http://www.vodafonefreezone.com/Article.aspx?PageID=297&PageName=hepsi-bir-arada-ozgurluk-paketi

• hocam bende tam tersi vodafone'luyum, avea yıkılan paket (hy 5 bin sms & 500 mb & 1gb) = yeni fiyatıyla 23 tl olana geçmeyi düşünüyordum. paketten memnun değil misiniz?
  • forumda cogu kisi avea nin internet hizlarindan memnun bu tabiki de bolgeye gore degisir fakat ben vodafone kullandim 19 liraya ozgur genc olanini internetinden hic memnun kalmadim hocam cok yavas,sarji cabuk bitiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce Avea şimdide Vodafone kullanıyor ve 90günlük sürenin dolmasını bekliyorum.
    Şaşılacak bi durum ama Avea Vodadone dan her türlü daha iyi.
    Evim İzmir Gaziemirde işyerim Havalimanında.Şimdiye kadar Turkcell ve Aveada kesilmeyen telefonum Vodafone da evde kesilmeye başladı. Evde salonda çekmiyor çeken yerlerde konuşurken kesiliyor.
    İşyerinde 3 hattıda kullandım en sorunsuzu malum turkcell ama internet yönünden avea daha iyi. Vodafona geçeli 2 ay oldu abartmıyorum 3G görmedim hnüz. Sürekli Edge bağlantı var ve ara ara sayfa açılmadığı oluyor. Ben daha önce Telsim kullanmıştm ama eskiye göre çok fark var Avea resmen geçmiş Vodafonu.
    Sonuçta köyde yaşamıyorum İzmir Gaziemirdeyim ve İşyerim Adnanmenderes Havalimanı. Burdada çekmeyecekse nerde çekecek.
    Kısacası vodafondan ben pişmanım 1 ayım kaldı Aveaya geri dönecem. Turkcell pahalı olmasa direk Turkcell derim ama maalesef pahalı.
    Kısaca hata yaparsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.