Şimdi Ara

Vodafone'a numara taşıyınca ne zaman aktif oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turk Telekom hattımı Vodafone'a taşıyacağım ama işyerinde telefonla konuşmam gerekiyor, numaramı taşısam hemen altif olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soruyu ciddiye alarak cevaplıyorum. Hat taşıma süresi 3 ile 7 iş günü arasındadır. Taşıma günü gelene kadar eski operaötünü kullanamya devam edersin. Yani iş yerinde evinde bahöede dağda her yerde konuşabilirsin yeni hattın aktif olana kadar

• Numara taşırsanız 3 gün sürer tahmini,o süre içerisinde turk telekomdaki haklarınızı kullanmaya devam edersiniz paketinizin bitimine 3-4 gün kala taşıyın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 22 Temmuz 2020; 23:22:30 >
  • Fazla sürmez

• Hocam ben dün başvurdum bugün böyle bir mesaj geldi, size de bu mesaj gelmiş miydi? Vodafone'a numara taşıyınca ne zaman aktif oluyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SerÇel kullanıcısına yanıt
    Evet bana da geldi o mesaj.

Artık her operatör değiştirince atıyorlar.

Evet hocam geldi, taşıma yapan herkese geliyor artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar.

• Ben de 3 gün önce online başvuru yaptım, önce hat geldi sonra müşteri hizmetleri arayıp geçiş işlemini onayladı fakat tarafıma gelen hiçbir sms yok. Normal midir ?

• 7 gün sürdüğünü görmedim şimdiye kadar. En fazla 3 gün sürüyor.

• Banada böyle bir mesaj geldi, kimlik bilgilerimde hata yok, daha öncede aynı kimlikle aynı operatörler arası geçiş yapmıştım, bugün başka bayiden tekrar başvurdum, bakalım sonuç ne olacak?

Türk telekom bazen adınızın sonuna . Koyuyor o yüzden kimlik bilgileri uyuşmazlığından dönüyor işlem

• CAANGOZTEPE kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisi neyin uyuşmadığını da bilmiyor. Müdürlüğe gidip kimlik bilgilerimi güncellemem gerekiyormuş. Bayiilerden de olmuyor. Saçmalık

Türk telekomdaki fatura pdfinizi kontrol edin sonunda nokta falan varsa ondan dönmüştür

Kontrol ettim Hocam, nokta falan yok, doğru yazılmış, bakalım bugünkü başvuruma ne cevap gelecek. Bugünkü başvuru yaptığım bayi, işlemi yapan vodafone bayisi yanlış bilgi girmiş olabilir dedi.

Bugün geçiş için onay geldi Hocam, hiçbir işlem yapmadan farklı bayiden başvurdum, önceki vodafone bayisi yanlış bilgi girmiş sanırım.

Ben dün saat 16:00 da başvurdum ama hala mesaj gelmedi acaba nedenini biliyormusunuz

• RmznKvcr R kullanıcısına yanıt
    Gün içerisinde gelebilir henüz erken 1 gün daha bekleyin en geç gelmez ise tekrar bayiye uğrayın yanlış bilgi girilmişte olabilir benim kuzende de aynısı oldu ilkinde yanlış girmişler 2.sefer başvurusunda geçis tamamlandı.

• Vodafone için:

Online başvuru yapmışsanız belirtilen yönergeye göre bayiden SIM kartınızı alabilirsiniz. Bir hafta diye söyleniyor ama çoğunlukla 3 gün içerisinde hattınız aktif oluyor. Tabii müşteri hizmetleri daha iyi bilgi verir size.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.