Şimdi Ara

Vodafone Avantaj Cepte Her Ay 1 Damacana Hayat Su Hediye (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
43
Favori
157.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok sayıda alan oldu kampanyanın süresi devam ediyor, bitti deseler yüzlerce şikayet olur, onu da yapamıyorlar o yüzden böyle böyle kısacaklar. Zaten üst mesajlarda var alabilenlere de bayrama kadar göndermiyoruz diyorlar.
  • SaWYeR_2234 kullanıcısına yanıt
    alsanız da getirmiyorlar artık üst mesajlarda var, yoğunluk diyorlar bayi yok diyorlar
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    benim avantaj cepte ekranında çıkmıyor bu kampanya, neden olabilir acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı daha önce hiç kullanmadığını anlıyorum.

Uygulama üzerinden sipariş vererek siparişinizin kaç hafta boyunca getirilmeyeceğini test edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tremonster kullanıcısına yanıt

Kampanya başladığından beri her ay 3 damacanayı da UYGULAMA üzerinden sipariş verdim. Her defasında 1 saat sonra gelmiştir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampanyanın başladığı günlerde yaşadığım (getirmeme) problemlerin ardından yapmış olduğum şikayetlerden sonra, tamamen sorunsuz olarak siparişimden 30dk içinde genellikle suyumuz gelmeye başladı..

Ne güzel gidiyordu benim için kampanya; taa ki bu 30 günü geçmesine rağmen yeni kod vermemeye başlayana kadar..

Anlaşılan her iki taraf anlaşıp süreyi uzatma yoluna gitmişler.. Benim naziçane önerim gerçekten sorun yaşıyorsanız kodlarınız heba olmasın verin ben onları değerlerdireyim.. Maksat, HayatSu ve Vodafone'a size yaşattığı yıldırmalara gereken cevabı vermek.
  • Artık suları getirmemek için hayat su bölgenizdeki su dağıtıcı kişi Vodofone kampanyasından çıktı diye bilgi veriyorlar sorunlu kampanya böyle olur

• Acaba bayilerin anlaşması nasıl, neden getirmek istemiyorlar, Vodafone ne kadarlık kısmını ödüyor acaba

• Bu arada az önce aldım sorunsuz geldi ama diken üstündeyim, ki 3 günde bir su alırım,

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

benim avantaj cepte ekranında çıkmıyor bu kampanya, neden olabilir acaba ?
    cevabımı buldum
    sadece Uyumlu Tarifeliler faydalanabiliyormuş, burda faydalanan herkes bu tarifede mi ?

Vodafone
    Hayat Su 19L Damacana hediye!
    https://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/hayat-su.php

hayır, eğer öyleyse, adamlar zaten damacana su parasını çıkartıyormuşki ... baksana tarife fiyatlarına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ben kampamyayi göremiyorum o yüzden 25 lira para iadesi yaptılar hattima

• Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Aferin size de, onlara da.

• Kampanyanın başladığı ekim-kasım 2018 den beri suya hiç para vermedim aylık 4 kere sipariş veriyorum süper kampanya

• Bizimkilerde kullaniyo siparis minimum 1 saatte geliyo eğer İstanbul dışında ikamet ediyorsanız bu süre kisalabilir. Beleş su neticede 1 ay bile beklenir. Su beleş çünkü.

BELEŞŞŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Bizimkilerde kullaniyo siparis minimum 1 saatte geliyo eğer İstanbul dışında ikamet ediyorsanız bu süre kisalabilir. Beleş su neticede 1 ay bile beklenir. Su beleş çünkü.

BELEŞŞŞ
    Nerde beleş oraya tebelLEŞ

• Bir deneyeyim dedim sipraiş ettim getirmediler
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.