Şimdi Ara

Vodafone Avantaj Cepte Her Ay 1 Damacana Hayat Su Hediye (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
43
Favori
157.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayram tatilinden dolayı siparişler geliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk kez alacam damacana icin depozito odeniyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Kod istek ve paylaşımlarınız için lütfen Çek Satış bölümünü kullanınız ve bu konuya yazmayınız.

İyi forumlar,
    + 1

Konu kapatılacak sizin gibi alim satım yapmak isteyenler yüzünden.

• Bence zaten konunun kapatılması ve kodların alışverişinin çek bölümünden yapılması daha uygun zira kampanya sartlarini yerine getirmeyen ve tüketici aldatan bir firmanin reklamına sebep oluyor diyecektim ki domuzdan ne koparsan kardır diye bir laf var o aklima gelerek vazgeciyorum...

• noname0056 kullanıcısına yanıt
    Elinizde herhangi bir markanın damacanası varsa onu verip ücretsiz dolusunu alabilirsiniz. Elinizde boş damacana yoksa damacana ucreti aliniyor. Surekli de zam geliyor,bayilerde kafasina göre fazla ücret aldığı da oluyor. Vodafone yanımdadan kampanya şartlarının ekran görüntüsünü alın dursun lazım olur. Damacanaya 10 TL fazla ucret isteyen bayiler de var,sizden kampanyada yazandan fazlası istenirse gösterirsiniz. Benden 5 TL fazla istedi kapıya suyu getiren kişi,şartlarını gösterdim. Bana söylen rakam bu dedi bayideki patronunu aradı bayi tamam verdigi ücreti al sen dedi. Yani itiraz etmesem 5TL fazla çarpacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 7 Haziran 2019; 20:35:15 >
  • Kod istek ve paylaşımlarınız için lütfen Çek Satış bölümünü kullanınız ve bu konuya yazmayınız.

İyi forumlar,
  • Uzun süredir kod ile alım yapmamıştım. Az önce kodla gelen suya 2 lira taşıma ücreti talep edildi.

• Haklı olarak almamız gereken suyu bilerek bayi getirmiyor. Hayat Su'ya şikayet ediyoruz. Aboneliğimizi iptal ediyorlar. Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyeyim...
  • Bende cikmamaya basladim hayat su neden ola ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberCombat

Bende cikmamaya basladim hayat su neden ola ki
    Bunu bana kod veren yakınımdan da duydum. Bakıyorum ben de gözüküyor, ailem den herkesin de gözüküyor ama o yakınım da yokmuş, sebep ne ola ki?

Yavaş yavaş kampanyanın sonuna geliyoruz sanki..
  • thall kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak bitiş tarihi kasım hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberCombat

Resmi olarak bitiş tarihi kasım hocam
    Tatih olarak öyle ama bir de kota vardı.. Zannedersem 500000 miydi neydi öyle bir rakam vardı. O rakama ulaşırsa zaten bitecek.
    Lakin, benim kastım yıldırma yaparak tarife azaltarak, hayat su'yun ilgisizliği kampanyanın sonunu getiriyor gibi yavaş yavaş..

Üsteki mesajlarından birinde buna dem vurarak, kodunuz madem ziyan oluyor ücretli yada ücretsiz paylaşım yaparak bari azınlıkta kalan kullanıcılar kullansın demek istemiştim ama yanlış anlaşılma oldu.. Gerçi ben önemsemedim çünkü çek satıştan 4 TL karşılığında ihtiyacım olunca alıyorum. Amaç, Hayat Su ve Vodafone 'a kullandittmak istemedikleri kampanyayı lehimize çevirmek.

• 15 mayısta verdiğim sipariş hala gelmedi, twitterdan hayatsu ile yazışıyoruz "bölge bayisine bilgi verilmiştir, gün içerisinde teslim edilecek" cevabını alıyorum...Az önce bir sipariş daha verdim...Taş atıp elim yorulmuyor, rezilliklerini cümle alem görsün diye twitterdan iki satır yazıp yolluyorum...
  • Kaç iki satır Twitter üzerinden sürekli yazdık. Sonuç değişmediği gibi üyeliğimizi sonlandırdılar. Allah’a havale ettik. Bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.