Şimdi Ara

Vodafone Avantaj Cepte Her Ay 1 Damacana Hayat Su Hediye (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
43
Favori
157.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz aldık bir kere. ikinci indirimli suyu istediğimizde aynı ay içinde 1 den fazla faydalanamazsınız deyip bayi suyu getirmeyi reddetti.
    müşteri hizmetlerini iki kere aradık, 40 ar dklık beklemeler ile sinirlerimizi oldukça yıprattılar.
    sonuç: üyeliğimi iptal ettiler.
    bu nedir arkadaş ya. ramazan ramazan sinirden çıldırdım.
    danone waters genel müdürüne kadar mail attım. iş yarar mı bilemem. hepsi boşa da olabilir ancak ben hakkımı helal etmeyeceğim
  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    8 ya da 9 tl ile anlaşmışlardır, zam geldiği için getirmiyorlar işte
  • Tremonster kullanıcısına yanıt
    Üzülmeyin. Sizlerinki de gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    İnternet Hediyeli X Large..
    Konuştukça İnternet..
    Gani..

Tarifeleriyle hayat su 19 litre damacana aldım. Her bir tarifedeki hatlarım ile aldım.
    En son Gani tarife ile aldım.
    Forumda bir konuda da anlattım,uygulamada bu kampanya şartlarında faturasız yükleme koşulunu yerine getiren yazıyordu,ben ekran görüntüsü aldım BTK'ya ve Bakanlığa şikayet ettim sahtekarlık ve dolandırıcılık içerdiği için. Abone numarasını taşısın diye damacana sözü ver,taşıyınca bahane say.
    Şikayet edin,çok net sahtekarlıktır kampanya yapıp da vermemek. Devlet para cezası kesiyor fazla şikayet olursa. Bu damacana kampanyası sebebiyle numarasını Vodafoneye taşıyan çok oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuştukça İnternet tarifesindeyim bir-kac yıldır, hiç çıkmadı bana şimdiye kadar, yazdım vodafone 'a, bakalım ne diyecekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    2018 Aralik ayinda ve 2019 Ocak ayında Konuştukça internet tarifesindeki hat ile 2 kere aldım,sonra hattı Turk Telekoma taşıdım Ocak sonunda.
    Internet hediyeli xl tarifesinde ocak ve şubatta aldım numarayı taşıdım. Gani tarifesinde martta aldım ve sonraki aylar yukleme yapmadım şuan durum ne bilmiyorum. Yukleme yapmadigim için vermiyor zaten.

• carpediem2012 C kullanıcısına yanıt
    ahahahha yani çok benzer oldu olaylar, bende de 40.dk da artık hem beklemekten hem de derdimi anlatamamakta o kadar yoruldum ki o geri.. bayinize söz geçiremiyorsunuz dedim diye iptal ettiler.
  • Kod istek ve paylaşımlarınız için lütfen Çek Satış bölümünü kullanınız ve bu konuya yazmayınız.

İyi forumlar,
  • damacana mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: answer my question

damacana mı?
    Evet 19 LT.Biraz önce uygulamayı indirdim üye oldum , Sipariş ver ekranında Vodafone kodu gir vardı Avantaj cepten kodu aldım oraya yapıştırdım.Ücret 0 TL gözüküyor siparişi verdim bekliyorum.

Ortalama 3 dk aldı.
  • Bana da getırmedıler. Sucu da su bıtmıs yersen :)

• DH.COM kullanıcısına yanıt
    Sonuç :) ?

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    Gelen giden olmadı , müşteri hizmetlerini arayacağım 😀

• kuzeyden damacana var, değişim kabul ediyorlar mı ve depozito istiyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.