Şimdi Ara

Vodafone bezdirdin beni! Avea faturalı önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

25 Yaş altı üniversite öğrencisiyim. 8 9 ay önce Vodafone - Genç Avantaj kullanmaya başladım.
    Paket detayları (500dk Her Yöne - 5Bin SMS Her Yöne - Facebook, Twitter, Messenger Bedava) = 25TL

2 Ay kadar önce 25 TL olan faturam 30TL Oldu neyse dedik geçtik. Bu ayki faturama bakarım 30TL gelmesi gereken fatura 75TL geldi detaylara baktığımda internet kullanımı var sürekli. 6 Ay boyunca facebook girdim telefondan hiç aşmadı fakat bu son 2 ayki faturam 75, 56tl civarlarında. Vodafone Live ayarları ile bağlandığım facebook ücretini üzerime bindirdiler!

Şimdi avea geçmek istiyorum geçmişken cihazda olsun diyorum...
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/HTCDesireX

Benim vazgeçilmezim 500dk ve 5bin sms her yöne olması avea sitesi çok karışık fatura konusunda. Çok seçenek var bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chelekesh

Merhabalar;

25 Yaş altı üniversite öğrencisiyim. 8 9 ay önce Vodafone - Genç Avantaj kullanmaya başladım.
    Paket detayları (500dk Her Yöne - 5Bin SMS Her Yöne - Facebook, Twitter, Messenger Bedava) = 25TL

2 Ay kadar önce 25 TL olan faturam 30TL Oldu neyse dedik geçtik. Bu ayki faturama bakarım 30TL gelmesi gereken fatura 75TL geldi detaylara baktığımda internet kullanımı var sürekli. 6 Ay boyunca facebook girdim telefondan hiç aşmadı fakat bu son 2 ayki faturam 75, 56tl civarlarında. Vodafone Live ayarları ile bağlandığım facebook ücretini üzerime bindirdiler!

Şimdi avea geçmek istiyorum geçmişken cihazda olsun diyorum...
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/HTCDesireX

Benim vazgeçilmezim 500dk ve 5bin sms her yöne olması avea sitesi çok karışık fatura konusunda. Çok seçenek var bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Bende aynı tarifeyi kullanıyorum 12 ay taahhüt yaptırmanız gerekiyo 25 TL olması için telsiz kullanım vergisi ile 26.20 TL geliyor fatura bana her ay

• vallahi avea nın tarifeleri ucuz ama son 2 aydır adam akıllı konuşulmuyor aradığında ya hat düşüyor bir daha arıyorsun yada teli açtığında ses kesildiğinden kapatıp bir daha arıyorsun ondan avea ya geçeceksen iyi düşün.
  • http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1472549/

Şikayet detayımı buradada belirttim canımı çok sıktı. Resmen facebooktan başka birşey kullanmazkan 75tl ne demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yrdkl -- 24 Kasım 2012; 19:56:42 >
  • quote:

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1472549/

Şikayet detayımı buradada belirttim canımı çok sıktı. Resmen facebooktan başka birşey kullanmazkan 75tl ne demek.

avea faturasıza geçip 1 ay kaldıktan sonra müşteri hizmetleri kanalıyla faturalı seç 500 tarifesine geçtiğinde + 5000 sms hediye veriyorlar ( 12 ay taahhüt karşılığı + sitede link falan yok, gayriresmi kampanya

+ 10 TL. vererek sınırsız internet alabiliyorsun

yani 30 TL.'ye 500 dakika + 5000 sms + sınırsız internet............

faturasızlarda da 5000 sms kampanyası var, ilk ay da ondan yararlanırsın ( forumda konusu var )

• quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

avea faturasıza geçip 1 ay kaldıktan sonra müşteri hizmetleri kanalıyla faturalı seç 500 tarifesine geçtiğinde + 5000 sms hediye veriyorlar ( 12 ay taahhüt karşılığı + sitede link falan yok, gayriresmi kampanya

faturasızlarda da 5000 sms kampanyası var, ilk ay da ondan yararlanırsın ( forumda konusu var )

Sadece 6 aylıkmı hocam? Bunun detaylarını öğrenebilirmiyim kesin bilgimi bu?

• Bende daha dün faturasızdan faturalıya geçtim(avea).Faturalı S.E.Ç 500 tarifesi 20 tl ve üstüne 10 tl ye sınırsız internet ya da 10 tl ye sms yap.en güzeli bu tarife.çok araştırdim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun benzeri bana da oldu 35 liralık Hesabını Bilen Hepsi 500 tarifesine geçtim 35 lira gelmesi gerekirken 63.90 geldi sebebini sorduğumda başka bir tarifeden diğer tarifeye geçerken hem eski hem de yeni tarifenin toplam parası dediler.Burada benim yapmam gereken nedir şikayet etsem birşeyler yapsam bir faydası olur mu sizce faturalım malesef.kontratlı değilim
  • Ben de faturasizda facebook twitter paketi satin aldim.
    Fakat akilli tekefonlarda mail dusuyo watsapp dan msjlar geliyor ve guncellemeler derken bakiye birakmiyordu.Birdaha bu paketi asla almam
    Dikkat ederseniz internet degil yalnizca f&t bedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Sadece 6 aylıkmı hocam? Bunun detaylarını öğrenebilirmiyim kesin bilgimi bu?

5000 sms kampanyasını diyorsan evet 6 aylık ve kesin bilgi........

• Avea'da fatura şikayeti çok okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

Avea'da fatura şikayeti çok okumuştum.

herkese çok gelir banada bu ay nedense az geldi :)
    7 sene bitti aveada 8. senemde faturalı kullanıyom 5 aydır sorun yaşamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.