Şimdi Ara

Vodafone Blackberry Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam ben vodafone'un blackberry kampanyalarına biraz göz attım fakat tam emin olamadığım birşey var.9700 bold almak istiyorum fakat 18 ay taahütlü aylık 90 lira yazıyor benim kafamı kurcalayansa ben 18 ay boyunca SADECE 90 lirayı mı ödeyeceğim başka hiçbir ücret ödemem gerekiyor mu gerekmiyor mu bunu bilmiyorum Vodafone yetkili bayilerine de gittim onlar da tam birşey söyleyemiyorlar bilgi yönünden pek donanımlı değiller bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse süper olur

• 18 ay kontratlı alırsan 89 Tl ödeyeceksin bunun içinde cihaz taksiti ve bis servisi dahil konuşma,mesajlaşma dahil değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: LinnutM

arkadaşlar selam ben vodafone'un blackberry kampanyalarına biraz göz attım fakat tam emin olamadığım birşey var.9700 bold almak istiyorum fakat 18 ay taahütlü aylık 90 lira yazıyor benim kafamı kurcalayansa ben 18 ay boyunca SADECE 90 lirayı mı ödeyeceğim başka hiçbir ücret ödemem gerekiyor mu gerekmiyor mu bunu bilmiyorum Vodafone yetkili bayilerine de gittim onlar da tam birşey söyleyemiyorlar bilgi yönünden pek donanımlı değiller bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse süper olur

Bence biraz bekle 9780 geldi Türkiye'ye. Avea ve Turkcell satışına başladı, Vodafone'un da başlaması yakındır..
  • eğer konuşma dahil değilse 9700 bold 1600 liraya geliyor o zaman kampanyanın amacı nedir ki ? normal alsan 1200 lira falan değil mi ?
  • bu arada 9780'in farkı nedir
  • up
  • 89 liranın icinde telefon + sınırsız bis mevcut

sınırsız bis 'in ücreti aylık 30 lira olması gerekiyo.

(89-30) * 18 = 1062 lira yapar telefonun ücreti. 18 ayda ödemiş olursun.

ama dikkat edilmesi gereken nokta şudur. Vodafone ve Avea 'nın sınırsız BIS 'inde sadece Blackberry APN üzerinden gerçekleştirilen bağlantılar sınırsızdır.

yani özetlemek gerekirse YOUTUBE 'dan video izlemek istediginde ayrıca ücretlendirilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell kampanya rezaleti
    20 yıl önce açıldı
    TURKCELL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/akillitelefonlar/turkcellblackberry/turkcellblackberrybold9780

turkcelle gözat derim. Turkcell'in BIS paketinde 4gb internet mevcut.
  • vodafone sitesinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz gayet açık anlatıyo...
  • Blackberry telefonlarınızı operatör aracılığı ile değil de yurtdışından alıp, kayıt ettirip kullandığınızda çok daha ucuza geliyor. Aylık vereceğin BIS ücreti 30 lira, + konuşma paketi eklediğinde operatör kontratından daha az ödüyorsunuz 1 yıl sonunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.