Şimdi Ara

Vodafone cep aile paketi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim faturalı vodafone hattım var birde kız arkadasım var soyadlar haliyle farklı kendimi cep aile reisi olarak gosterip ona 10 tl lik talimat verip kendi aramızda bedava görüsebilirmiyiz bilen arkadas varsa cok tsk ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyslexia
    arkadaşlar benim faturalı vodafone hattım var birde kız arkadasım var soyadlar haliyle farklı kendimi cep aile reisi olarak gosterip ona 10 tl lik talimat verip kendi aramızda bedava görüsebilirmiyiz bilen arkadas varsa cok tsk ederim

Soyadlarla alakalı bir sorun olmuyor bende aynı durumdayım kullanıyorum :) yeterki seçeceğiniz senin ve onun tarifesi uygun tarifeler arasında olsun problem olmaz.
  • arkadaşlar bi soru da ben soracam

babamın ve benim fatularalı hattımız var annemin faturasız

1)şimdi benim saten faturalı bana 10 tl ödeme talimatı vermesine gerek varmı?

2)anneme 10 tl ödeme talimatı vermek zorunda ama annem en az 6 aydabir hattı kapanmasın diye TL yüklemek zorundamı .... ödeme talimatı saten her ay geliyor ?

3)aslın da şunu soruyorum toplam maliyet bize ne kadar olur.?(benim ve babamın hattı15 tl aylık)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancan007

arkadaşlar bi soru da ben soracam

babamın ve benim fatularalı hattımız var annemin faturasız

1)şimdi benim saten faturalı bana 10 tl ödeme talimatı vermesine gerek varmı?

2)anneme 10 tl ödeme talimatı vermek zorunda ama annem en az 6 aydabir hattı kapanmasın diye TL yüklemek zorundamı .... ödeme talimatı saten her ay geliyor ?

3)aslın da şunu soruyorum toplam maliyet bize ne kadar olur.?(benim ve babamın hattı15 tl aylık)

öncelikle tarifeleriniz uygun değil,faturalı tarifelerde en az 20 tl lik cep avantaj mini her yöne + 'ya geçmeniz gerekiyor.

baba 20 tl fatura+ annene verilen otomatik ödeme 10 tl =30 tl
    sen 20 tl fatura

yani fatura ücreti yanında 1 kişi annene 10 tl ödeme talimatı verecek.her ay gelen 10 tl aktif kullanım süresini uzatacak başka kontör yüklemesine gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.