Şimdi Ara

VODAFONE CEP ÖZGÜR TARİFESİNDE HATTINIZ KESİLİYORMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaygımı sizelerle paylaşmak istedim geçen ay cep özgür tarifesi kullanıyordum bilmeyenler için söyleyeyim arama başı 40 kuruş tabi ben dururmuyum bir konuşmam 3-4 saat sürüyor hatta ve hatta tekrar arayacağım diye telefon açık kalsın dediğim bile oluyor lakin tarifeye geçtikten bir hafta sonra hattım bağlantı hatası adı altında kesilmeler yaşamaya başladım öyleki telefonu karşı taraf açıyor 10 sn sonra bağlantı hatası deyip sözüm ona kesik meşgul sesi ile görüşmeyi kapatıyor baktım bu sıklıkla oluyor bende cep limitsiz e geçtim aynı odada aynı numaraya hiç kesinti yaşamadım doğal olarak vodafone a ettiğim küfürler cabası öyle ya kaldıramayacağın yükün altına niye giriyorsun konu ile ilgili sizi bilgilendirmek istedim benim gibi bir sorun yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim belkide bendedir sorun

• tarifeylen alakası yok vodafone kullanmaya devam edersen dahaçok kesilir merak etme
  • Tarifeyi kötüye kullanma amaçla yapılmış olabilir maddelerde öyle birşey var bunu tespit etmişseler öyle mesela benim anladığım kadarıyla cepnet için de öyle ben cepneti sömürmeden kullanıyorum hızım edge hızından aşağı inmiyor. Kullandığınız tarifelerin maddelerini dikkatli okuyup kullanın sonra Vodafone a suç atarsınız. Şimdi gelelim cep özgürün kullanım esaslarına

# 25 yaş altı bireysel aboneler faydalanabilir.
    # Her yöne 120 dk avantajından 30 günde bir tek seferde yapılan ilk 30 TL yüklemede faydalanılabilir.Hediye 120 dakikanın ücretlendirme periyodu 30 sn'dir.
    # Özgür konuşma, mesajlaşma ve internet promosyonları, 30 günde bir tek seferde en az 30 TL yüklendiği durumda geçerlidir.
    # Çağrı başına 60 dk üzerinde kullanımı süreklilik arz eden aboneliklerde Vodafone başka bir tarife paketine yönlendirme ve abone hattını iptal etme hakkını saklı tutar.
    # Her yöne 250 ücretsiz SMS avantajı saat 23:59'a kadar geçerlidir.
    # Kullanılmayan SMS'ler gün sonunda silinir.
    # Vodafone live! sayfalarında dolaşırken GPRS/EDGE/3G kullanımı Vodafone live! kampanyası devam ettiği müddetçe ücretlendirilmeyecektir.
    # Windows Live Messenger servisine ücretsiz bağlanmak için alternatifler sunulur.
    # Facebook ve Twitter'da yer alan, ancak Facebook ve Twitter dışı sunuculara bağlanarak çalışan üçüncü parti uygulamalar kullanıcının mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    # Tarifenin internet promosyonları, Blackberry erişim noktası üzerinden yapılan bağlantılar için geçerli değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 20 Aralık 2010; 23:30:50 >

• Çevremde gördüğüm kadarıyla Vodafone'da sık karşılaşılan bir durum malesef...
  • vodafone ve avea maalesef uzun konuşmalarda sorun çıkarıyor. sınırsız ama sınırlı gibi birşey oluyor
    bir de utanmadan demezler mi "40 kuruşa istediğin kadar konuş". iş görmeyen btk'yı göreve çağırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 21 Aralık 2010; 8:56:35 >
  • Btk buna ne yapacak ?? yukarıdaki maddeleri ben uydurmadım açık açık yazıyor 1 saatten fazla kullanımda farklı işlemler yapılacağı. Birşey kullanmadan önce birde şu esaslarını okusanız iyi olur sonra boş yere sağa sola yazmazsınız. Hepsi bilgisizlikten kaynaklanıyor. Avea yı bilmiyorum maddelerini incelemedim ona bişey diyemem. Sen sürekli 40 kr a 3-5 saat konuşayım dersen tabiki bunu yaparlar çünkü sizin yaptığınız sömürüye giriyor artık... Birde haklı olduğunuzu düşünmek ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 21 Aralık 2010; 12:51:22 >
  • Kullanmadan işkembeden sallamak bu olsa gerek.

"vodafoneda bunu çok yaşarmışız"

vay vay vay..

İstediğiniz her yerde herkesle iddasına girerim..

Tüm Operatörlerler Full çeksin ve şarjlar full olsun bakalım kim önce kapanıyor..

Vodafone İş Ortağım Süper Paket kullanıyorum daha Öncede CepLimitsiz kullandım..

Valla ben kapatmadan telefon kapanmıyor.. 7 saat, 8 saat, 5 saat, 6 saat..

Hiç bir sorun yok..

Ancak "cep özgür" suistiml edilebilir diye önlem koyabilirler ona garanti veremem..

Turkcell 2 saatte kesiyor
    Avea yerine göre 30 dk ile 2 saat arasında kesinti yapıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

Btk buna ne yapacak ?? yukarıdaki maddeleri ben uydurmadım açık açık yazıyor 1 saatten fazla kullanımda farklı işlemler yapılacağı. Birşey kullanmadan önce birde şu esaslarını okusanız iyi olur sonra boş yere sağa sola yazmazsınız. Hepsi bilgisizlikten kaynaklanıyor. Avea yı bilmiyorum maddelerini incelemedim ona bişey diyemem. Sen sürekli 60 kr a 3-5 saat konuşayım dersen tabiki bunu yaparlar çünkü sizin yaptığınız sömürüye giriyor artık... Birde haklı olduğunuzu düşünmek ilginç.

tarife incelendiğinde 40 kuruşa istediğin kadar konuş deniyor. ama esaslar kısmında sınırlama getiriliyor. burda bir çelişki yok mu sizce. bir tarife hem sınırsız görünüp hemde adil kullanım diye bir şey olabilir mi? hatta btk sözde bu duruma el atarak düzenleme yapmıştı ama takan yok gibi. ya da biz türkçeyi bilmiyoruz, onlar doğrusunu biliyor

• Bir daha oku 1 saaten uzun konuşmalar sürekli olursa diyor 1-2 defa yaparsan olur demiyor demek ki bunu 3-5 kez yapmamış hep yapmış. Burda vod. suçu yok çoğu kişi bu arkadaş gibı sürekli şebekenin bir kanalını meşgul ederse 250.kişi görüşme yapamaz. acil işi olanlar için konuşmaya kanal kalmayabilir şebeke meşgul olur Tüm operatörlerde durum aynı. Sadece kendinizi düşünüyorsunuz. O halde kendinize bir baz kiralayın istediğiniz kadar kesintisiz konuşun herşey öyle dışardan göründüğu gibi değil malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 21 Aralık 2010; 13:04:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan
    Kullanmadan işkembeden sallamak bu olsa gerek.

"vodafoneda bunu çok yaşarmışız"

vay vay vay..

İstediğiniz her yerde herkesle iddasına girerim..

Tüm Operatörlerler Full çeksin ve şarjlar full olsun bakalım kim önce kapanıyor..

Vodafone İş Ortağım Süper Paket kullanıyorum daha Öncede CepLimitsiz kullandım..

Valla ben kapatmadan telefon kapanmıyor.. 7 saat, 8 saat, 5 saat, 6 saat..

Hiç bir sorun yok..

Ancak "cep özgür" suistiml edilebilir diye önlem koyabilirler ona garanti veremem..

Turkcell 2 saatte kesiyor
    Avea yerine göre 30 dk ile 2 saat arasında kesinti yapıyor..

+1903

cep özgür kullandığımda arada kesiyorlardı ama genellikle 3-4 saat kesintisiz konuşurdum.

şimdi cep ailedeyim yine hiç bir kesinti yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.