Bildirim
vodafone cep1
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
offf ya kontör çok gidiyor diye cep1 e geçiyorum bu seferde sms gelmiyor eee ne anladım ben bu işten. adamlar bir eliyle weriyo diger eliyle alıyor. avea bakmanın zamanı geldi galiba -
Cep1 kampanyası saten süreli herhalde 1 ayı felan var bitecek o geçici bir kampanyaydı ya eylül yada ekimde bitecek o kampanya -
bende cep1 tarifesine geçtim ama eylül ayına girince tekrar cepöğrenci ye geçicem bakalım 500dk sınırı kalkıcak diyorlar ozaman çok daha iyi olucak -
quote:
Orjinalden alıntı: FaTeeH
bende cep1 tarifesine geçtim ama eylül ayına girince tekrar cepöğrenci ye geçicem bakalım 500dk sınırı kalkıcak diyorlar ozaman çok daha iyi olucak
500 dakika sınırı kalktı -
hadi ya kalkıcak diyorlardı ne çabuk kaldırdılar iyi oldu bu -
peki cep1 tarifesi ve cep öğrenci arasındaki farklar neler -
quote:
Orjinalden alıntı: KoMeDi_x
peki cep1 tarifesi ve cep öğrenci arasındaki farklar neler
telefonla az ve her yöne konuşan biriysen en ideali cep1 tarifesi
ama vodafone numaralarıyla sık ve çok konuşan biriysen cep öğrenci -
Arkadaşlar cep 1 tarifesinde birbirine kontör gönderme olayı yokmu acaba. Aradım taradım bulamadımda -
quote:
Orjinalden alıntı: IVANHOE
Arkadaşlar cep 1 tarifesinde birbirine kontör gönderme olayı yokmu acaba. Aradım taradım bulamadımda
kontör gönderme cep öğrenci ve cep aile tarifelerinde var cep1 de yok maalesef -
kontör transfer her şekilde olmalı vodafonede bence -
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
kontör transfer her şekilde olmalı vodafonede bence
aynen valla
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hücresel ağa erişilemiyor ne demek
- vodafone internet hızı
- vodafone hat devir ücreti
- vodafone emekli tarifeleri faturalı 2024
- numara taşınabilirliği uyarı tonu nedir
- vodafone hediye internet
- kapanan hat nasıl açılır
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- wifi araması nedir
- vodafone mobil imza
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X