Vodafone'da Limitsiz Redli'ye Geçiş Hak.
-
-
Hocam merhaba
Linkteki konu da ilk sayfa da yazdıklarımı oku hocam mutlaka, hala aklında soru olur ise bana özel mesaj aracılığıyla yazabilirsin hocam veya buradan ya da linkteki konudan da sorabilirsin
Link;https://forum.donanimhaber.com/vodafone-limitsiz-redli-ye-gecis-ve-tecrubelerim--150055626
Hocam bu arada ilk ay cayma bedeli oluyor, bana 128₺ çıktı ilk ay caymak isteseydim, bilgin olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öderim hocam 128 çok önemli değil de
hocam benim evde internetimin taahhütü doluyor kapattırdım
hotspot limitsiz lazım evde 4G modeme bağlayıp kullanacağım
İnşallah gelir
Evdeki hıza da bakmam lazım ilk önce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Vodafone numara taşıma nasıl oluyor acaba
diğer 2 operatorde başvuru yaptıktan sonra anında sms geliyordu talebiniz alınmıştır diye
Vodafoneda süreç farklı işliyor sanırım, halen gelmedi mesaj
Gecen sene de tasidigimda böyle olmuştu
kaç gün sürdü sizinki
Evde interneti kapattırdım hocam. Zoom derken iş görüşmesi için upload lazım...
Benim 2 günde açılmıştı hocam, bana sadece numara taşıma tarihi ve saati'nin yazdığı mesaj gelmişti.
1 Ağustos akşamı açıldı hattım, 5 Ağustos'ta da Limitsiz Redli'ye geçiş sağladım hocam
CEO'ya mail atma yöntemini unutun artık hocam, bakmıyorlar.
Onun yerine en etkili yol Şikayet Var sitesidir. 1 ay dolma dan geçiş yapmak istiyorsan hocam, 50 GB kadar kullanım sağla, ardından şikayet var da ilk şikayetini aç.
Şayet ilk şikayet olumsuz sonuçlanır ise, sonra dan 1 şikayet daha açın, oda olmazsa 3.şikayet te, garanti büyük ihtimalle geçiş sağlayabilirsin hocam Limitsiz Redli'ye.
Bana Limitsiz Redli Silver verecekler idi 202₺ karşılığın da, ama ne hikmetse sanırım bug oluştu, 172,37₺'ye Limitsiz Redli tanımladılar. Daha iyi oldu yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnşallah gelir hocam, yoksa Silver, Elite veya Ekstra gelir
1 ay içinde vermezse cayma neyse öder çıkarım
vermezse eğer 50mbps yeni internet basvurusunda bulunacağız artık yapacak birşey yok
1 ay dolmasını bekleyecek isen bence verir hocam, ama olur da vermezse aklım da iki seçenek var ev için; Vodafone Yanımda uygulamasın da Redbox teklifi var hocam onlara göz atabilirsin, ben Limitsiz Redli'ye geçince o teklifler kayboldu tabii önemi yok.
Bir de Şok Net var hocam, ama 16 Mbps hız veriyor, limitsiz internet ay da 69₺, ama modemi de, kurulum masrafı dahil ilk ay 260₺ civarı tutuyormuş hocam. Cayma bedeli de bulunmuyor. (Türk Telekom altyapılı)
Hocam benim için ücret hiç önemli değil önemli olan upload hızı
Türk Telekom'da 50mbps limitsiz 149'a kullanıyordum ancak 8 upload yetersiz geliyordu. Bakırdan kopmalar meydana geliyordu, biliyorsunuz iş konusunda düzgün bir görüntü sunmak çok önemli...
Veya taşınmayı düşünüyorum Superonline 200mbps fiber ve yanına ek upload paketi alirsam çok çok iyi olur...
Yinede teşekkürler hocam, şuan için bir mesaj falan yok beklemedeyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 21 Ağustos 2021; 22:11:44 >
İnşallah en iyisini alırsın hocam
Rica ederim hocam, ne demek
Sayın E*** ******* numara tasima talebiniz alinmistir. Tum islem asamalari ile ilgili tarafiniza SMS ile bilgilendirmeler
yapilacaktir. B003
Sayın E*** ******* numara tasima talebiniz operatorunuze iletilmistir.Hattinizin acilma zamani en gec 48 saat icinde sizinle
paylasilacaktır. B003
Bugün bu mesajlar geldi bakalım
O zaman bu akşam veya en geç yarın da taşıma tarihinin ve de saatinin yazdığı mesaj da gelir hocam, hayırlı olsun
Benzer içerikler
- otomatik ödemeden önce ödeme yapmak
- vodafone telsiz kullanım ücreti sorgulama
- hücresel ağa erişilemiyor ne demek
- taahhüt bitmeden hat taşıma cezası
- aradığınız kişi şu anda çağrı kabul etmiyor türk telekom
- turkcell abone sayısı
- yanımda premium nedir
- ağda kayıtlı değil sorunu
- iphone servis yok hatası
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X