Bildirim
Vodafone'dan Facebook'a Girmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynen bu bana da lazım hiç olmazsa facebook paketi yaparım -
bildigim kadarıyla yok -
opera mini yi indirin ve foto goruntulemesini ayarlardan kapatin ve m.facebook.com dan girin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
opera mini yi indirin ve foto goruntulemesini ayarlardan kapatin ve m.facebook.com dan girin.
evet arkadaş doğru diyor ama mutlaka 3 tl'ye aylık 10 mb paket alın paketsiz girmek riskli
quote:
Orijinalden alıntı: xxsuskunxx
quote:
evet arkadaş doğru diyor ama mutlaka 3 tl'ye aylık 10 mb paket alın paketsiz girmek riskli
Paketi falan nasıl alacağız ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Republic Of Fenerbahçe
quote:
quote:
Paketi falan nasıl alacağız ?
ABONE NET10 yaz 3636 ya gönder
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Republic Of Fenerbahçe
quote:
quote:
Paketi falan nasıl alacağız ?
ABONE NET10 yaz 3636 ya gönder
Teşekkürler
-
artık paralı olmaya başladı ama ben facebook programı ile giriyorum kontör olmamasına rağmen girebiliyorum
http://www.vodafone.com.tr/Internet/faturasiz-vodemnet.php?default_id=bireysel-faturasiz-vodemnet-paketleri
buradanda bakabilirsin -
Bedava bi Java uygulaması vardı sanırım onu bi araştırın da ben şu an bedava giriyorum o nasıl oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X